x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop Casandra 15 – 21 aprilie 2019. Viața de acasă suferă schimbări radicale

Horoscop Casandra 15 – 21 aprilie 2019. Viața de acasă suferă schimbări radicale

12 Apr 2019   •   13:23
Horoscop Casandra 15 – 21 aprilie 2019. Viața de acasă suferă schimbări radicale
Sursa foto: Pixabay.com

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie 2019. Afla ce ți-au hărăzit astrele pentru următoarea săptămână.

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Pentru urmatoarea perioada Uranus va calatori prin casa banilor, a veniturilor, a bunurilor si a posesiunilor. Acest lucru indica faptul ca valorile dumneavoastra se schimba. Lucruri pe care le credeati importante in trecut, nu vor mai fi in viitor. Fiti flexibili!

Horoscop TAUR 21.04-21.05: Veti renunta la vechile limitari pe care vi le-ati autoimpus. Este posibil ca o relatie care a stralucit se va termina in aceste zile din cauza faptului ca va temeti de schimbari. Simtiti dorinta de a va elibera.

Horoscop GEMENI 22.05-21.06: Se pare ca Uranus amesteca putin cam mult lucrurile si ies la iveala niste secrete. Daca cineva a uneltit impotriva dumneavoastra, acum va iesi la iveala totul. Oricum, veti deveni mai limpezi in gandire.

Horoscop RAC 22.06-21.07: Vi se pare ca obiectivele, visurile si sperantele pe care vi le-ati facut pentru viitor nu se mai potrivesc. Incepeti sa vedeti stiluri noi de viata si diferite fata de cele de pana acum. Nu sunteti dispusi sa va multumiti cu ce ati realizat pana acum si veti face corectarile necesare.

Horoscop LEU 22.07-22.08: Uranus trece prin partea de sus a diagramei dumneavoastra si asta va aduce schimbari in ceea ce priveste statutul social, reputatia si profesia dumneavoastra. Veti avea sansa sa lucrati intr-un domeniu nou. Examinati-va viata si faceti schimbarile necesare.

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti fortati sa obtineti noi perspective pe care nu le-ati mai avut inainte. Puteti face acest lucru prin noi calatorii neasteptate sau aveti sansa de a beneficia de o educatie suplimentara.

Horoscop BALANTA 23.09-22.10: O veche ordine din viata dumneavoastra va disparea pentru a crea spatiu uneia noi care sa apara. Este posibil sa primiti o mostenire si astfel sa scapati de datorii mai vechi. Concentrati-va pe resursele altora, in special ale sotilor  sau partenerilor de afaceri.

SCORPION 23.10-21.11: Va doriti mai multa libertate si vreti sa incercati lucruri noi, neobisnuite si excentrice. Nu priviti schimbarile ca pe o amenintare. Pot fi ca o oportunitate de a va trai viata mai liberi!

SAGETATOR 22.11-21.12: Va doriti noi responsabilitati care sa va ofere sansa unor noi provocari. Ganditi-va sa faceti schimbarile constienti ca si corpul dumneavoastra le va accepta si va raspunde pozitiv. Veti avea sansa sa invatati noi tehnici legate de munca.

CAPRICORN 22.12-19.01: Este un moment prielnic pentru autoexplorarea creativa. Descoperiti noi modalitati de recreere si de divertisment amuzante. Veti adopta si un mod nou despre felul in care puteti expune in ceea ce faceti talentul si expresia artistica.

VARSATOR 20.01-18.02: Viata de acasa sufera schimbari radicale. Poate fi vorba chiar si despre schimbarea domiciliului. Acum se pot rupe si legaturi cu trecutul, mai ales ca va doriti sa scapati de obiceiuri vechi si obositoare.

PESTI 19.02-20.03: Deschideti o fereastra catre oportunitati care va vor solicita gandirea, care va vor extinde si schimba propria lume. Schimbarea va pune accent pe propria viata in toate domeniile: prieteni, vecini, rude, afaceri...

 

Citeste aici horoscopul integral

×