x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop Casandra 20 - 26 ianuarie 2020. Vă faceți noi prieteni și asta vă dă o notă de optimism în viața socială

Horoscop Casandra 20 - 26 ianuarie 2020. Vă faceți noi prieteni și asta vă dă o notă de optimism în viața socială

15 Ian 2020   •   12:14
Horoscop Casandra 20 - 26 ianuarie 2020. Vă faceți noi prieteni și asta vă dă o notă de optimism în viața socială
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop săptămânal 20 - 26 ianuarie 2020. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru următoarea săptămână.

 

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Debutati saptamana aceasta gandindu-va la o relatie care nu a mers sau la un fost partener. Din punct de vedere al sanatatii s-ar putea sa nu fiti in cea mai buna forma. Straduiti-va sa nu pierdeti timpul cu fleacuri.

Horoscop TAUR 21.04-21.05: Va concentrati pe proiectele de viitor, iar acest lucru va poate aduce succesul, mai ales in plan profesional. In plan social, lucrurile evolueaza pozitiv si veti deveni populari in randul cunoscutilor. Este important sa fiti in echilibru cu propria persoana.

Horoscop GEMENI 22.05-21.06: Incepeti aceasta saptamana concentrandu-va pe imbunatatirea felului in care comunicati cu sefii sau cu colegii. Este posibil sa va inscrieti la un curs de specializare, de pe urma caruia sa puteti beneficia si de castiguri financiare.

Horoscop RAC 22.06-21.07: Trebuie sa va folositi atent fortele, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa va epuizati prin munca inutila. Relatia cu partenerul de viata evolueaza in bine si tineti neaparat sa lamuriti lucrurie pana ce situatia nu se tensioneaza.

Horoscop LEU 22.07-22.08: Discutiile cu apropiatii va pot necaji destul de mult, dar trebuie sa recunoasteti ca afirmatiile au un sambure de adevar. Daca stiti care sunt persoanele care profita de pe urma dumneavoastra, atunci nu ar fi rau sa va indepartati de ele.

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Va faceti noi prieteni si asta va da o nota de optimism in viata sociala. Discutati mult si va avantati chiar si in subiecte pe care nu le prea cunoasteti. In weekend, va retrageti in propria locuinta si va faceti poftele dupa bunul plac.

 

Citește aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: Horoscop Casandra horoscop