x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop Casandra 28 ianuarie – 3 februarie 2019. Aceasta este saptamana perfecta pentru a va defini mai bine cariera

Horoscop Casandra 28 ianuarie – 3 februarie 2019. Aceasta este saptamana perfecta pentru a va defini mai bine cariera

26 Ian 2019   •   12:03
Horoscop Casandra 28 ianuarie – 3 februarie 2019. Aceasta este saptamana perfecta pentru a va defini mai bine cariera

Horoscop saptamanal 28 ianuarie – 3 februarie 2019. Afla ce ți-au hărăzit astrele pentru următoarea perioadă.

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Este momentul ideal pentru a va gandi mai mult la relatia dumneavoastra cu casa, familia si sa reflectati la trecut. Ce va face sa va simtiti in siguranta? Increderea in sine se poate baza pe experientele din trecut, nu-i asa?

Horoscop BALANTA 23.09-22.10: Sunteti un semn care apartine elementului Aer, asa ca figurati ca excelenti comunicatori si intelectuali, mai ales in modul in care relationati cu ceilalti. Va este frica sa vorbiti despre propriile nevoi? Adevarata problema este de fapt, cine vreti sa va asculte.

Horoscop SCORPION 23.10-21.11: Atitudinea dumneavoastra fata de ceva va controleaza modul in care se manifesta in propria viata. Daca veti crede ca banii sunt radacina intregului rau, atunci nu veti avea parte de prea multi. Revizuiti-va atitudinea fata de obiective si veti avea realizari pe masura.

Horoscop SAGETATOR 22.11-21.12: Sunteti persoane care va faceti idee despre cineva in primele secunde de la prima intalnire. Puneti mare pret si pe aspectul exterior, asa ca in aceste zile va ocupati de propria imagine.

 

 

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: Horoscop Casandra