x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop Casandra 29 aprilie – 5 mai 2019. Aveti multe de facut, locuri de parcurs si oameni de vazut

Horoscop Casandra 29 aprilie – 5 mai 2019. Aveti multe de facut, locuri de parcurs si oameni de vazut

26 Apr 2019   •   14:04
Horoscop Casandra 29 aprilie – 5 mai 2019. Aveti multe de facut, locuri de parcurs si oameni de vazut
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai 2019. Afla ce ți-au hărăzit astrele pentru următoarea săptămână.

Horoscop BERBEC: Stilul dumneavoastra de comunicare devine mai indraznet si mai convingator, durand pana la jumatatea lunii mai. Deveniti brusc mai altruist si mai grijuliu pentru cineva care va deveni recunoscator.

Horoscop TAUR: In curand se apropie timpul de recoltare, cand veti strange roadele semintelor semanate acum. Este o saptamana prielnica pentru distractii. Pentru a va atinge obiectivele veti cheltui foarte multi bani.

Horoscop GEMENI: Veti lucra din greu pentru a va sustine interesele si veti lupta pentru propriile drepturi mai mult decat o faceti de obicei. Atrageti oameni si oportunitati pentru a va ajuta in munca dumneavoastra.

Horoscop RAC: Pentru toata lumea aratati fabulos. Nu trebuie sa faceti nimic diferit sau special, pentru ca ii uimiti pe cei din jur ca prin magie. Este timpul sa cereti ceea ce doriti. In plus, aveti sansa sa explorati noi cai de lansare catre invatamantul superior.

Horoscop LEU: Doriti sa invatati si sa studiati, motiv pentru care va fi usor sa va afundati in carti. Daca va puteti alinia cu proiectele altora nimeni nu va opreste. Este timpul prielnic pentru a obtine un imprumut sau un credit ipotecar.

Horoscop FECIOARA: Ambitia va copleseste, motiv pentru care aveti destula energie si hotararea de a merge dupa obiectivele dumneavoastra si de a obtine mai mult. Veti gasi usor o cale sa va exprimati afectiunea pentru ceilalti.

Horoscop BALANTA: In aceste zile va propuneti sa calatoriti si sa vedeti locuri diferite. Daca nu puteti ajunge in locatii indepartate, faceti mici excursii. Dorinta arzatoare de a face cunostinte si de a invata lucruri inedite este mai presus de orice.

Horoscop SCORPION: Saptamana aceasta veti lucra din greu si va puneti in gand sa elaborati metode de lucru eficiente, astfel incat sa puteti fi mai productivi. Din fericire, este un moment excelent si pentru romantism, petreceri, socializari si distractie. Succes!

Horoscop SAGETATOR : Marte este vizavi de semnul dumneavoastra si va crea tensiuni cu partenerii de afaceri si prietenii apropiati. Practic, veti descoperi ca sunteti mai deranjati de ceilalti. Trebuie doar sa fiti mai rabdatori. Intre timp, va ocupati de reparatii si proiecte de renovare la domiciliu.

Horoscop CAPRICORN: Va concentrati pe casa, pe familie si pe propria viata privata. Unii nativi se vor implica cu un parinte mai mult decat o fac de obicei. Va doriti sa va relaxati in mediul familial, mai ales ca in ultima vreme ritmul vietii a fost ametitor.

Horoscop VARSATOR : Aveti multe de facut, locuri de parcurs si oameni de vazut. Programul dumneavoastra este foarte incarcat si veti face si scurte calatorii, intalniri, studii suplimentare. Vestea buna este ca dispuneti de banii necesari tuturor proiectelor.

Horoscop PESTI: In centrul atentiei se afla banii, fluxul numerar, castigurile si locul de munca. Sunteti ca un burete, acumulati emotiile si vibrati impreuna cu ceilalti din jur si din acest motiv ar fi bine sa aveti un mediu de lucru favorabil.

 

Citește aici horoscopul integral

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Casandra horoscop