x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop Casandra 6 - 12 mai 2019. Sunteți învăluit într-o aură specială de farmec și har

Horoscop Casandra 6 - 12 mai 2019. Sunteți învăluit într-o aură specială de farmec și har

04 Mai 2019   •   10:41
Horoscop Casandra 6 - 12 mai 2019. Sunteți învăluit într-o aură specială de farmec și har
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop săptămânal 6 - 12 mai 2019. Afla ce ți-au hărăzit astrele pentru următoarea săptămână.

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Este un timp favorabil pentru a merge dupa obiective, mai ales ca Forta este cu dumneavoastra. Lucrurile va merg bine si oamenii coopereaza lesne. Va identificati cu propriile idei si ii puteti convinge pe ceilalti sa fie de acord.

Horoscop TAUR 21.04-21.05: Acum a venit momentul sa va stabiliti clar viitoarele proiecte pe care vreti sa le realizati pana la finalul anului. Mercur si Venus va atrag sa socializati cu altii, si in special cu tineri sau oameni creativi.

Horoscop GEMENI 22.05-21.06: In aceste zile, prietenii sunt foarte importanti pentru dumneavoastra. Este un moment prielnic sa socializati si sa studiati persoanele cu care va asociati, acestia reprezentand o reflectare a dumneavoastra.

Horoscop RAC 22.06-21.07: Va concentrati mai mult pe cariera, pe rolul dumneavoastra in societate si oamenii va admira pentru asta. Aceasta saptamana este potrivita si pentru studiu sau educatie, deoarece sunteti dornici sa invatati lucruri noi.

Horoscop LEU 22.07-22.08: Vreti sa vedeti locuri inedite, sa intalniti oameni si sa faceti noi descoperiri. Doriti sa va extindeti lumea si va aprofundati experienta vietii. Acum este un moment ideal pentru a cerceta financiar o mostenire sau o noua achizitie mai importanta. Succes!

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Ambitia dumneavoastra de a realiza cele mai importante proiecte va face sa lucrati din greu. Singurul inconvenient ar fi ca va veti izola de colegii de serviciu care va pot ajuta. Nu ezitati sa le cereti sprijinul.

Horoscop BALANTA 23.09-22.10: Cautati echilibrul si cateva modalitati de negociere. Corectitudinea este foarte importanta pentru dumneavoastra si din acest motiv veti evalua cele mai apropiate relatii si rolul pe care acestea il joaca in propria viata. Nu luati decizii pripite.

Horoscop SCORPION 23.10-21.11: Vreti sa lucrati inteligent, ceea ce inseamna ca veti munci mai mult pentru rezultate bune. Va puteti schimba si rutina pentru a avea spor. Psihicul trebuie si el ajutat. Lasati deoparte disputele privind responsabilitatile.

Horoscop SAGETATOR 22.11-21.12: Marte este vizavi de semnul dumneavoastra si asta inseamna ca se pot declansa conflicte furioase cu cei din jur. Pastrati-va calmul si ganditi cu intelepciune. Este si un timp excelent pentru a va examina cine sunteti, ca sa intelegeti mai bine. Profitati de oportunitati!

Horoscop CAPRICORN 22.12-19.01: Vreti sa va ascundeti de ochii lumii, sa stati intr-un fotoliu comod si sa savurati emisiunile preferate la televizor. Acest lucru se datoreaza faptului ca va simtiti nostalgic cu privire la trecutul dumneavoastra. Cautati pe cineva cu care sa vorbiti. Aveti nevoie de asta.

Horoscop VARSATOR 20.01-18.02: Chiar daca ritmul vietii este alert, este posibil sa plecati in vacanta. Un singur lucru este cert acum: sunteti dornici sa comunicati cu ceilalti si sa le impartasiti sperantele dumneavoastra si temerile.

Horoscop PESTI 19.02-20.03: Oamenii vor sa va auda si sa fie in preajma dumneavoastra. Sunteti invaluit intr-o aura speciala de farmec si har. Este un moment prielnic sa reinnodati o legatura pe care ati rupt-o acum ceva vreme. Succes!

 

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop Casandra