x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop Casandra 9 - 15 martie 2020. Foști parteneri sau prieteni vechi sunt din nou în preajma dumneavoastră

Horoscop Casandra 9 - 15 martie 2020. Foști parteneri sau prieteni vechi sunt din nou în preajma dumneavoastră

04 Mar 2020   •   14:28
Horoscop Casandra 9 - 15 martie 2020. Foști parteneri sau prieteni vechi sunt din nou în preajma dumneavoastră

Horoscop săptămânal 9 - 15 martie 2020. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru următoarea perioadă.

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Va doriti sa mergeti mai departe in cariera si veti face tot posibilul sa va imbunatatiti reputatia. Evitati insa sa va suparati cu sefii. Fiti mai calmi si nu incercati sa dominati lumea din jur.

Horoscop TAUR 21.04-21.05: Veti face tot posibilul sa va extindeti orizonturile, energizati de dorinta de a invata ceva nou. Va inscrieti la un curs sau obtineti o calificare la actualul loc de munca.In weekend, sunteti mai activi cu prietenii si va distrati.

Horoscop GEMENI 22.05-21.06: Chiar daca nu veti face nimic special, in ochiicelor din jur apareti competenti, talentati si capabili. Aveti suficienta putere sa straluciti si acest lucru va ofera un avantaj fata de ceilalti. Profitati!

Horoscop ​​​​​​​RAC 22.06-21.07: Mici tensiuni au loc in viata dumneavoastra, incurajati fiind de un conflict cucei mai apropiati membri ai familiei. Sunteti poate prea nerabdatori si asta va face sa pareti enervanti. Profitati de fereastra buna pentru studiu sau pentru un nou hobby.

Horoscop ​​​​​​​LEU 22.07-22.08: Va folositi de toata energia disponibila pentru a duce lucrurile la bun sfarsit. Veti fi mandri de rezultate si va veti simti multumiti. In weekend va orientati spre un nou hobby sau veti face orice care va extinde orizonturile existente.

Horoscop ​​​​​​​​​​​​​​FECIOARA 23.08-22.09: Treceti printr-o perioada cand aveti nevoie de mai mult somn. Contrar acestui lucru, aveti suficienta energie sa socializati, sa petreceti cu prietenii si sa faceti sport. Intre timp, prieteni vechi sau un fost partener revin in atentia dumneavoastra.

 

Citește aici horoscopul integral

×