x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Ce aduce tranzitul lui Venus în Scorpion pe plan sentimental

Horoscop. Ce aduce tranzitul lui Venus în Scorpion pe plan sentimental

04 Dec 2018   •   10:53
Horoscop. Ce aduce tranzitul lui Venus în Scorpion pe plan sentimental

Your Tango prezintă ce înseamnă tranzitul lui Venus în Scorpion pe plan sentimental prin intermediul cărților de tarot. Tranzitul a început luni, 3 decembrie, și se va încheia pe 7 ianuarie 2019.

Berbec

Carte de tarot: Steaua

Câteodată, să-ți restricționezi acțiunile este o necesitate, pentru a putea să-ți dai seama ce îți dorești cu adevărat înainte de a acționa. În această perioadă îți poți cunoaște partea întunecată și îți vei da seama că vrei pe cineva care să te iubească pentru tot ce ești.

Taur

Carte de tarot: Împărăteasa

Nu poți știi întotdeauna ce îți rezervă viitorul, chiar dacă îți dorești. Poți încerca să clarifici ce crezi și ce simți, dar uneori ai nevoie de timp și pentru asta. În această perioadă, în categoria lucrurilor la care trebuie să te gândești intră și viața amoroasă.

Gemeni

Carte de tarot: Roata norocului

Este bine să începi să petreci timp pentru a-ți examina viața. Retrăiește călătoriile prin care ai mers și încearcă să te gândești la fiecare lucru frumos pe care ți l-au adus. În plus, alege să spui tot ce gândești în fața partenerului.

Rac

Carte de tarot: Păcăliciul

Ești plin de energie și te simți pregătit să discuți despre sentimentele pe care le ai. Dacă există o persoană de care te simți atras, acum găsești curajul să spui ceea ce simți. De asemenea, dacă ești într-o relație, comunicarea devine mai eficientă.

Leu

Carte de tarot: Pustnicul

Simți nevoia să petreci timp singur, însă persoana de lângă tine nu are cum să știe asta, dacă nu comunici. Nevoia de a petrece timp în singurătate este una firească, iar persoana de lângă tine va înțelege acest lucru.

Fecioară

Carte de tarot: Lumea

Se vor întâmpla lucruri bune în această perioadă. Pe de altă parte, va fi nevoie să faci o alegere în ceea ce privește viața amoroasă. Gândește-te pentru că, dacă faci alegerea corectă, fericirea nu va întârzia să apară.

Balanță

Carte de tarot: Steaua

Aștepți ceva de mult timp, în sectorul amoros, iar acum acest lucru apare în viața ta. Mai mult, perioada aceasta va fi plină de senzualitate, dar și de analize viguroase. Ești atent la detalii și nu mai vrei să faci compromisuri.

Scorpion

Carte de tarot: Hierofantul

Vrei să elimini din viața ta lucrurile și persoanele care te încarcă cu energie negativă. Vrei să faci niște schimbări, iar pentru asta este nevoie să găsești curajul de a renunța la relațiile toxice din jurul tău.

Săgetător

Carte de tarot: Împăratul

Ai descoperit că lucrurile pe care oamenii le spun despre tine nu te mai afectează, iar acest lucru va fi benefic atât în viața profesională, cât și în cea sentimentală. Nu mai ai niciun fel de lipsă de încredere în a fi tu, cu bune și cu rele.

Capricorn

Carte de tarot: Marea preoteasă

Viața amoroasă la tine, în această perioadă, se concetrează spre ajutorul pe care îl oferi prietenilor. Prietenii ocupă un loc foarte important în viața ta, iar faptul că reușești să-i faci fericiți te face să te simți împlinit.

Vărsător

Carte de tarot: Îndrăgostiții

Începi să fii mai conștient de lucrurile pe care ți le dorești, de ceea ce vrei să faci în viitor și de persoanele pe care le vrei alături. În ultima vreme ți-ai cam ignorat partenerul de viață, iar acum a venit momentul să te revanșezi.

Pești

Carte de tarot: Luna

Înveți noi lucrurile și explorezi viața la maximum. Începi să călătorești mai mult și cunoști oameni noi. Toate aceste interacțiuni îți vor scoate în cale o persoană care îți va atrage atenția în mod deosebit.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop tranzit venus Scorpion