x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Ce ne pregătește luna octombrie pe plan sentimental

Horoscop. Ce ne pregătește luna octombrie pe plan sentimental

01 Oct 2019   •   14:02
Horoscop. Ce ne pregătește luna octombrie pe plan sentimental

Octombrie vine cu o energie specială încă de la început, având în vedere că Luna se află în Balanță. Energia pozitivă își va face simțită prezența mai ales atunci când vine vorba de viața sentimentală, după cum scrie Your Tango.

În această lună acordăm mai multă atenție intimității și profunzimii. În plus, discuțiile pe care le avem în interiorul cuplului ne ajută să avem o perspectivă mai pozitivă asupra vieții. Romantismul va fi în centrul atenției în această lună.

Influența lui Pluto din această lună ne va învăța lucruri noi despre viață, moarte, transformare, cât și despre lucrurile pe care alegem să le ținem departe de lumină.

Mai mult, în această lună acordăm mai multă atenție relaxării și ne concentrăm pe tot ce înseamnă exprimarea sentimentelor față de persoana iubită.

În prima săptămână a lunii octombrie, Mercur se mută în Scorpion, iar Marte se mută în Balanță, ceea ce va schimba modul în care comunicăm. Astfel, o să privim lucrurile dintr-o lumină mai serioasă și o să avem conversații mai profunde și mai pline de însemnătate.

Când Venus intră în Scorpion o să experimentăm cea mai pasională și mai intensă perioadă în cadrul cuplului.

La mijlocul lunii vine și Luna în Berbec, ceea ce înseamnă că viața de cuplu trece la un nou nivel, iar lucrurile devin din ce în ce mai serioase și mai frumoase. În sfârșit ne dăm seama ce ne dorim pe plan sentimental.

×
Subiecte în articol: horoscop octombrie dragoste