x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Ce ne pregătește sezonul Săgetătorului

Horoscop. Ce ne pregătește sezonul Săgetătorului

20 Noi 2019   •   15:13
Horoscop. Ce ne pregătește sezonul Săgetătorului
Sursa foto: pixabay.com

Sezonul Săgetătorului a început, ceea ce înseamnă că am scăpat de Mercur retrograd. Acest nou sezon astrologic își va face simțită prezența până la sfârșitul anului. Your Tango prezintă efectele pe care acest sezon le va avea asupra fiecărui semn zodiacal.

Berbec

În această perioadă ți se deschid noi oportunități pe care ar fi bine să nu le ratezi. Astfel, începi să ai mai multă încredere în propria persoană.

Taur

Ai parte de multă distracție, concerte, petreceri, dar și relații intime cu partenerul de cuplu. Ai bateriile încărcate pentru această perioadă.

Gemeni

Ești mult mai agitat decât în mod normal. Nu prea te-a bucurat niciodată sfârșitul anului pentru că știi cât de multe lucruri ai de făcut, iar acest lucru este valabil și acum.

Rac

Imaginația este prezentă la sfârșitul anului și o folosești pentru a te distra cât de mult poți în aceste ultime momente ale anului.

Leu

Ai mai multă încredere în propria persoană și te bucuri de toate oportunitățile care îți ies în cale. În plus, primești vești bune pe plan financiar.

Fecioară

Nu te-a bucurat în exces niciodată sezonul sărbătorilor, iar în acest an te raportezi cu aceeași rezervă. Cu toate acestea, ai parte de liniște.

Balanță

Acum te bucuri de toată energia pe care nu ai avut-o de-a lungul anului și reușești să intri cu ea intactă în noul an.

Scorpion

Renunți la a mai arunca cu critici în oamenii din jurul tău și te bucuri de toate lucrurile frumoase din jurul tău.

Săgetător

Îți concentrezi atenția către persoanele din jurul tău. Vrei să îi vezi fericiți și, de aceea, acorzi foarte multă atenție cadourilor pe care le cumperi.

Capricorn

Aștepți cu nerăbdare noul an și lucrurile pe care acesta le pregătește pentru tine, iar acest lucru este vizibil în modul în care te distrezi.

Vărsător

Aștepți noul început din viața ta. Te concentrezi pe aspirațiile pe care le ai în noul an și deja începi să muncești pentru ele.

Pești

Petreci timp cu familia și prietenii, iar distracția este la ordinea zilei la sfârșitul anului. Este un moment foarte benefic pentru tine.

 

×