x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Ce pregăteşte luna martie pentru fiecare semn zodiacal

Horoscop. Ce pregăteşte luna martie pentru fiecare semn zodiacal

13 Feb 2019   •   17:42
Horoscop. Ce pregăteşte luna martie pentru fiecare semn zodiacal

Berbec

Se anunţă o lună productivă. Reuşeşti să duci la bun sfârşit toate proiectele pe care ţi le pui în minte şi, în plus, rezolvi orice problemă îţi iese în cale. În ceea ce priveşte dragostea, nu se anunţă schimbări semnificative, iar dacă nu eşti într-o relaţie, nu sunt şanse să cunoşti pe cineva. Te concentrezi pe independenţă.

Taur

Începi să-ţi schimbi perspectiva când vine vorba de iubire şi bani. Începi să adopţi idei ieşite din comun pentru tine când vine vorba de împlinire pe aceste două planuri. Mai mult, începi să analizezi modul în care procedează oamenii care au succesul la care visezi tu şi începi să adopţi modul lor de acţiune.

Gemeni

Vor exista o serie de conflicte minore în interiorul familiei. Tot ce trebuie să faci pentru a scăpa de tensiune este să renunţi la orgoliu, să asculţi mai mult şi să spui ce îţi doreşti, fără să te aştepţi ca ceilalţi să-ţi citească gândurile. Pe de altă parte, faci paşi importanţi în sectorul profesional şi munceşti din ce în ce mai eficient.

Rac

Luna aceasta eşti din ce în ce mai atent la detalii, însă acest lucru îţi aduce şi stres. Încearcă să iei o pauză de fiecare dată când simţi că lucrurile te compleşesc. Mai mult, în această lună decizi că nu mai vrei să faci compromisuri şi nu mai eşti dispus să renunţi la lucrurile pe care ţi le doreşti pentru a-i face pe ceilalţi fericiţi.

Leu

Mercur adaugă haos în viaţa ta. Poate nu reuşeşti să eviţi problemele care apar, însă poţi să schimbi modul în care răspunzi când acestea apar. Pe de altă parte, eşti productiv în această lună şi reuşeşti să avansezi pe plan profesional. În plus, reuşeşti să atragi atenţia asupra ta peste tot pe unde mergi.

Fecioară

Nu reuşeşti să te organizezi. Ai o lună agitată şi dezorganizată. Nu reuşeşti să îţi găseşti gândurile şi nici lucrurile. În plus, nu poţi să-ţi organizezi timpul astfel încât să ai timp de toate lucrurile pe care îţi doreşti să le faci. Încearcă să îţi menţii calmul şi să discuţi cu oamenii importanţi din viaţa ta despre modul în care te simţi. Acest lucru îţi va mai face ordine în gânduri.

Balanţă

Începi luna cu mai multe întrebări decât răspunsuri. Când stabilitatea financiară sau romantică este pusă la încercare, începi să cauţi rezolvări creative. În ceea ce priveşte imaginaţia, luna martie se anunţă a fi una plină de succes. Pe de altă parte, nu reuşeşti să găseşti răbdarea necesară uneori, iar acest lucru va aduce multă tensiune.

Scorpion

O să ai probleme în ceea ce priveşte comunicare, însă dacă reuşeşti să te concentrezi, eficienţa va apărea în cele din urmă. În plus, încearcă să te concentrezi mai mult pe lucrurile pe care le poţi controla decât pe cele pe care nu le poţi. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, romantismul va fi prezent pe tot parcursul lunii.

Săgetător

Petreci mult timp cu prietenii şi, în general, îţi concentrezi atenţia asupra problemelor pe care aceştia le au. Toată energia ta se îndreaptă în direcţia acestora şi nu prea mai ai timp şi pentru tine. Pe de altă parte, reuşeşti să începi conversaţii cu străini, îţi faci prieteni noi şi dezvolţi chiar relaţii interesante cu unii dintre ei.

Capricorn

Te concentrezi pe a căuta soluţii, chiar şi acolo unde nu e nevoie. În plus, nu vrei să renunţi la orgoliu şi, astfel, este posibil să intri în conflict cu mai multe persoane, fie că este vorba de locul de muncă sau de grupul de prieteni. Pe de altă parte, vrei să capeţi mai mult control asupra situaţiilor în care te afli şi, implicit, când vine vorba de viaţa amoroasă.

Vărsător

Îţi concentrezi din ce în ce mai mult atenţia asupra problemelor financiare. Este posibil să apară unele probleme când vine vorba de contul bancar sau de investiţii, însă încearcă să îţi păstrezi calmul. Lucrurile se vor rezolva. În plus, încearcă să nu îţi faci planuri în această lună, pentru că vor avea loc o mulţime de întâmplări neprevăzute.

Peşti

Îţi place ca lucrurile să decurgă lin, conform planului, fără incidente, însă Mercur retrograd are grijă să nu îţi împlinească această dorinţă. Încearcă să înţelegi că lucrurile nu decurg tot timpul aşa cum ne dorim şi că este important să ne punem imaginaţia la încercare pentru a căuta diferite soluţii. În această lună înveţi că este important să preiei iniţiativa uneori.

×
Subiecte în articol: horoscop martie 2019