x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Ce schimbări aduce ziua de 9 noiembrie

Horoscop. Ce schimbări aduce ziua de 9 noiembrie

09 Noi 2018   •   13:31
Horoscop. Ce schimbări aduce ziua de 9 noiembrie

Pe 9 noiembrie Venus tranzitează Marte - Venus fiind în Balanță, iar Marte în Vărsător. Acest eveniment astrologic va aduce echilibru, cât și dorința de a simți bucuria iubirii, scrie Your Tango

După energia din ultima lună, acest tranzit va aduce liniștea de care avem nevoie în viețile noastre, fiind momentul ideal pentru a ne bucura de persoana pe care o iubim. Aceste două planete au avut întotdeauna un efect asupra relațiilor noastre personale. Marte ghidează bărbații, în timp ce Venus ghidează femeile, așa că întâlnirea acestor două planete va reprezenta un moment important pentru conexiuni romantice. 
În momentul tranzitului, Venus va fi în Balanță, ceea ce aduce calm și echilibru. Astfel, în această perioadă ne amintim motivele pentru care iubim pe cineva, de ce ne-a furat inima, momentele dificile peste care am trecut. În plus, tranzitul aduce cu sine dorința de a fi mai buni și de a ne arăta iubirea. 
Noiembrie va fi o lună importantă în ceea ce privește relațiile romantice. Reușim să ne reconectăm la un nivel profund cu partenerul de cuplu, iar comunicarea în relație va fi din ce în ce mai eficientă. 
Acest tranzit este despre cât de important este să fii prezent în relație, dar și depre cum ne putem face timp pentru iubire. Nu este niciun șoc că avem perioade foarte ocupate în viețile noaste: muncă, familie, obligații sociale. Toate acestea nu ne permit să petrecem timp de calitate cu partenerul de cuplu, însă, acum, aceste două planete ale iubirii ne vor ajuta să ne facem timp. 

×
Subiecte în articol: horoscop tranzit venus marte