x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Ce semne zodiacale sunt compatibile cu Capricornii

Horoscop. Ce semne zodiacale sunt compatibile cu Capricornii

23 Dec 2020   •   10:31
Horoscop. Ce semne zodiacale sunt compatibile cu Capricornii
Sursa foto: pixabay.com

Capricornii, în ciuda faptului că muncesc din greu, sunt conștiincioși și disciplinați, nu sunt persoane plictisitoare. Adevărul este că persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt niște forțe ale naturii, după cum scrie Your Tango.

Publicația menționată a realizat o listă cu fiecare semn zodiacal în parte și cât de compatibil este cu un Capricorn.

Berbec – Capricorn

Aceste două semne zodiacal ar putea funcționa într-o relație, însă este mai bine dacă rămân prieteni. Ambele zodii sunt doarte motivate și iau foarte în serios succesul. Cu toate acestea, Capricornii sunt foarte raționali, în timp ce Berbecii își asumă multe riscuri.

Taur - Capricorn

Capricornii și Taurii sunt destul de compatibili. Persoanele aflate sub aceste semne zodiacale au nevoie de siguranță și sunt foarte raționale. Dacă reușesc să ajungă la un echilibru, o astfel de relație poate rezista în timp.

Gemeni – Capricorn

Gemenii și Capricornii privesc lucrurile din perspective foarte diferite. În timp ce Capricornii sunt înțelepți, ambițioși și disciplinați, Gemenii au un spirit mult mai liber. Persoanele aflate sub aceste semne zodiacale sunt inteligente și au simțul umorului, iar dacă reușesc să-și accepte diferențele, pot forma un cuplu reușit.

Rac – Capricorn

Racii și Capricornii sunt foarte diferiți. Deși ambele zodii se concentrează pe familie, iubire și siguranță, Racii sunt mult mai sensibili. Cu toate aceste, un astfel de cuplu poate funcția perfect, mai ales ca părinți.

Leu – Capricorn

Leii și Capricornii sunt foarte compatibili. Ambele zodii iubesc să fie în centrul atenție, însă uneori Leii sunt mult prea agitați pentru Capricorni. Un astfel de cuplu nu ar putea să funcționeze, pentru că ambii își doresc să schimbe lucruri când vine vorba de celălalt.

Fecioară – Capricorn

Fecioarele și Capricornii au multe lucruri în comun. Împart aceleași valori și pun tot timpul pe primul loc relația de cuplu. Un astfel de cuplu ar putea să funcționeze perfect.

Balanță – Capricorn

Balanțele sunt foarte schimbătoare și își pierd repede interesul, în timp ce Capricornii caută o relație solidă și sigură. Dacă reușesc să ajungă la un echilibru și să se completeze unul pe altul, o astfel de relație poate să funcționeze, însă este nevoie de mult efort. Poate prea mult pentru o Balanță.

Scorpion – Capricorn

Scorpionii sunt foarte sensibili, în timp ce Capricornii nu sunt tocmai conectați cu emoțiile lor. Cu toate acestea, un Capricorn va fi tot timpul sincer cu un Scorpion, iar acest lucru este tot ce le trebuie. Ambele semne zodiacale sunt puternice, loiale și ambițioase, iar aceste lucruri fac relația să meargă.

Săgetător – Capricorn

Săgetătorii și Capricornii nu sunt tocmai compatibili, deși se pot bucura unul de compania celuilalt, însă în doze mici. Capricornii sunt consistenți, în timp ce Săgetătorii nu sunt. Ambii știu cum să facă o impresie bună, însă sunt mult prea diferiți.

Capricorn – Capricorn

O astfel de relație este una care va cunoaște succesul. Capricornii vor munci din greu pentru a avea o relație de succes și vor acorda atenție fiecărei probleme care apare în viața de cuplu.

Vărsător – Capricorn

Vărsătorii și Capricornii nu sunt tocmai compatibili. Principalul aspect care îi separă este atenția la reguli. În timp ce Capricornii urmează regulile și protocolul social, Vărsătorii își urmează instinctul, indiferent de consecințe.

Pești – Capricorn

Peștii și Capricornii sunt destul de compatibili. Fiecare din ei are calități de care celălalt are nevoie. Aceste semne zodiacale iubesc să cunoască noi culturi și se bucură de lucrurile mici.

×
Subiecte în articol: horoscop dragoste compatibilitate