x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Ce stil de viață sănătos să adopți în funcție de semnul zodiacal

Horoscop. Ce stil de viață sănătos să adopți în funcție de semnul zodiacal

09 Noi 2018   •   15:03
Horoscop. Ce stil de viață sănătos să adopți în funcție de semnul zodiacal

Când vine vorba de a avea un stil de viață sănătos, lucrurile diferă de la o persoană la alta, în mod special când vine vorba de astrologie. Fiecare semn zodiacal în parte are slăbiciunile sale și, astfel, propriul mod de a avea un stil de viață sănătos. porivit Your Tango

Berbec

Berbecii nu au nicio problemă cu activitatea fizică, dar nu suportă plictiseala. Pentru a preveni plictiseala, Berbecii trebuie să combine exercițiile fizice cu competiția. Astfel, este important să aibă alături un partener de sport cu care să se afle într-o permanentă competiție. 

Taur

Taurilor nu le place să meargă la sala de sport, însă o să se bucure de fiecare dată de o saună sau de o masă delicioasă, dar care să fie și sănătoasă. 

Gemeni

Gemnilor le place să socializeze, astfel își doresc să fie mereu în preajma oamenilor, așa că este inevitabilă apariția unei răceli. Pentru Gemeni este important să-și întărească sistemul imunitar. 

Rac

Racii se confruntă cu o mulțime de emoții contradictorii. Este bine pentru ei să discute cu cineva despre asta, cum ar fi un psiholog, pentru a se putea exprima în totalitate. Sănătatea fizică nu este o problemă pentru ei. 

Leu

Leii au multă energie pozitivă și știu cum să aibă grijă de ei. Știu cum să acorde atenție sănătății fizice, însă trebuie să se concentreze și asupra celei mentale, motiv pentru care meditația ar fi o alegere inspirată pentru ei. 

Fecioară

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal șiu să facă planuri excelente în ceea ce privește sănătatea. Nu fac lucruri doar pentru că sunt la modă, ci înainte să se apuce de un program dietetic se informează foarte bine. 

Balanță

Pentru Balanțe, cel mai bun mod de a se păstra sănătoase este să combine ce le place cu ce este necesar. De exemplu, poate nu le place să se plimbe, însă dacă se află într-un parc, situația se schimbă. 

Scorpion

Scorpionii fac lucrurile intens, în mod special când vine vorba de sănătate. Pentru a-și păstra interesul când fac sport, aceștia trebuie să-și seteze anumite ținte. 

Săgetător

Având în vedere că Săgetătorii iubesc să exploreze locuri noi, în special când vine vorba de natură,  acestora le este foarte ușor să aibă un stil de viață activ și sănătos. 

Capricorn

La fel ca în cazul Scorpionilor, Capricornii trebuie să-și seteze ținte. În plus, aceștia trebuie să aibă o rutină pentru a putea să mențină un stil de viață sănătos. 

Vărsător

Vărsătorilor le place tehnologia, așa că sunt dispuși să folosească tot felul de aplicații care să le monitorizeze dieta sau cantitatea de exerciții zilnice.

Pești

Peștii trec prin tot felul de faze: au perioade în care mănâncă sănătos, fac sport, își fac timp pentru a se îngriji, dar și momente în care nu au chef de nimic sănătos, iar asta pentru că preiau mult din problemele și energia celorlalți. Astfel, aceștia trebuie să-și aloce timp pentru relaxare. 

×
Subiecte în articol: horoscop sanatate