x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP: Zodiile care nu asculta de nimeni!

HOROSCOP: Zodiile care nu asculta de nimeni!

17 Mai 2018   •   18:02
HOROSCOP: Zodiile care nu asculta de nimeni!

Unii oameni sunt maleabili, adaptandu-se rapid situatiilor create, ascultand de indemnurile si sfaturile celorlalti. Altii asculta cu mare atentie ce spun prietenii, rudele, colegii, dar fac intotdeauna doar cum ii taie capul.

 

Varsator

Ganditori liberi si oameni cu inclinatii artistice, Varsatorii au propria parere despre tot si toate. Fac numai cum vor ei si foarte rar dau curs sfaturilor altora.

Sagetator

Sunt loiali, dar si incredibili de incapatanati. Cu zambetul pe buze asculta ce au de spus altii, sfaturi si recomandari, dar nu le urmeaza niciodata. Sagetatorii au capacitatea de a se adapta la oameni si atmosfera, dar in adancul sufletului raman credinciosi propriilor pareri, refuzand sa intre intr-o legatura emotionala cu lumea inconjuratoare.

Berbec

Sunt extrem de increzatori. Mai degraba iau decizii gresite si fac erori, dacat sa ceara sfatul celorlalti. Un lucru este insa bun in toata aceasta poveste - Berbecii stiu sa invete din esecuri si aproape niciodata nu vor repeta aceeasi greseala.

Gemeni

Desi nu sunt chiar atat de incapatanati, sunt situatii in care parerea Gemenilor este de neclintit. Asculta criticile si dojenile celorlalti, ba chiar aproba punctul lor de vedere si recunosc ca au gresit, dar fac tot cum vor ei. Totusi, Gemenii sunt poate singura dintre zodiile mai sus enumerate in care poti avea incredere. Sunt gata sa-si dea si camasa pentru a-i ajuta pe cei aflati in necaz. E adevarat, vor ajuta asa cum considera ei ca este necesar.

×
Subiecte în articol: horoscop zodii incapatanati sfat indemn