x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cele mai sarcastice zodii

Horoscop. Cele mai sarcastice zodii

08 Oct 2019   •   13:58
Horoscop. Cele mai sarcastice zodii
Sursa foto: pixabay.com

Taur, Gemeni, Scorpion și Vărsător, acestea sunt cele mai sarcastice semne zodiacale, după cum notează Elite Daily. Deși sarcasmul este o caracteristică a acestor patru semne zodiacale, modul în care îl folosesc este diferit.

Taur: Sinceritate brutală

Taurii nu trec lucrurile pe care vor să le spună prin prea multe filtre, ci pur și simplu spun ce gândesc direct, de aceea deseori este greu să îți dai seama când sunt sarcastici și când sunt pur și simplu brutal de sinceri. Nu au nicio problemă să îți spună lucruri pe care nu vrei să le auzi și de aceea comentariile sarcastice sunt specialitatea lor.

Gemeni: Inteligență

Gemenii știu că sunt inteligenți și de aceea au mereu ceva de spus, indiferent de forma sub care livrează afirmațiile. Sarcasmul este o caracteristică generală a Gemenilor, însă reușesc să îl folosească într-un mod amuzant, chiar dacă uneori spun un adevăr dureros.

Scorpion: Simț al umorului întunecat

Dacă se simt amenințați, Scorpionii își folosesc sarcasmul într-un mod care o să îi facă pe toți cei din jur să râdă, chiar dacă nu și pe cel căruia îi este adresat. În plus, acestora nu le este frică să prezinte varianta cea mai rea care s-ar putea întâmpla într-o anumită situație.

Vărsător: Avocatul diavolului

Vărsătorii au un comentariu sarcastic pentru fiecare situație. Vărsătorii au tendința să creadă că le știu pe toate și de aceea sarcasmul este la ordinea ziei. Chiar și dacă știu că cineva are dreptate, o să îl contrazică doare pentru a se distra.

 

×
Subiecte în articol: horoscop sarcasm