x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cele trei semne zodiacale norocoase în luna decembrie

Horoscop. Cele trei semne zodiacale norocoase în luna decembrie

01 Dec 2018   •   19:09
Horoscop. Cele trei semne zodiacale norocoase în luna decembrie

Pentru trei semne zodiacale, luna decembrie va fi plină de realizări. Astfel, Leii, Săgetătorii și Capricornii sunt gata de petrecere, potrivit Elite Daily

Leu: Ai trecut la un alt nivel al fericirii

Ai trecut la un alt nivel. Soarele este în Mercur, iar Jupiter se află sub forța aventurosului Săgetător. Astfel, ai parte de noi începuturi: poate o nouă relație sau un nou loc de muncă. Lucrurile pe care ți le dorești încep să se concretizeze și nu există nimic care să te poată opri.

Săgetător: Ești gata de petrecere

La mulți ani, drag Săgetător! Începe o nouă eră pntru tine și, de fapt, deja ai început să sărbătorești. Ai o mulțime de energie pozitivă și ești gata să muți munții din loc. În orice caz, reușești să duci la bun sfârșit orice lucru măreț pe care ți-l pui în cap, în această lună.

Capricorn: Pregătit să faci față oricărei provocări

Te simți bine în pielea ta, în sfârșit. Este recomandat să te bucuri de liniște și să-ți acorzi timp pentru a medita. În plus, Jupiter călătorește prin casa apropierii, visurilor și subconștientului. Totul începe să se așeze de la sine, iar singurul lucru care rămâne de făcut este să te întinzi și să te bucuri de reușite.

×
Subiecte în articol: horoscop decembrie noroc