x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum își sabotează fiecare semn zodiacal în parte relația

Horoscop. Cum își sabotează fiecare semn zodiacal în parte relația

24 Feb 2020   •   13:11
Horoscop. Cum își sabotează fiecare semn zodiacal în parte relația
Sursa foto: pixabay.com

Relațiile nu sunt tot timpul ușoare, iar deseori iubire se simte ca un joc în care toată lumea pierde. Nu ai cum să știi niciodată dacă o relație o să funcționeze. Your Tango scrie că fiecare semn zodiacal în parte are propriul mod prin care își sabotează șansele de a găsi iubirea adevărată.

Berbec

Berbecii nu prea știu să fie răbdători și nici nu pot face compromisuri. Aceștia au tendința să se gândească prima dată la propria persoană, iar acest lucru poate sabota cu ușurință o relație.

Taur

Taurii au tendința de a fi posesivi și le este deosebit de greu să înțeleagă că partenerul de cuplu nu este proprietatea lor. Natura posesivă a Taurilor poate compromite cu ușurință relația.

Gemeni

Gemenii pot fi foarte co-dependenți. Este minunat să petreci timp în compania partenerului de cuplu, însă trebuie ca fiecare dintre voi să aveți propria viață. Această co-dependență poate face partenerul să fugă.  

Rac

Racii sunt foarte manipulatori, iar acest lucru poate ruina o relație. Nimeni nu vrea să fie controlat, iar lipsa de încredere care vine odată cu manipularea poate face partnerul de cuplu al unui Rac să pună capăt relației.

Leu

Leii au personalități puternice și nu vor să facă niciun fel de compromis. Încrederea pe care un Leu o are îl poate transforma într-o persoană arogantă care nu e dispusă să asculte opiniile celor din jur. Această atitudine poate ruina o relație.

Fecioară

Fecioarele sunt perfecționiste, vor ca totul să funcționeze conform planului. Când vine vorba de relații, lucrurile sunt foarte rar perfecte. Nevoia de perfecțiune poate aduce cu sine conflicte care nu-și au rostul.

Balanță

Balanțele sunt foarte indecise, iar acest lucru poate ruina o relație, pentru că nu știu niciodată ce își doresc sau cât de serioasă vor să fie relația în care se află.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte independenți. Aceștia vor să rezolve totul singuri, iar acest lucru poate face partenerul de cuplu să creadă că nu este dorit cu adevărat. Nimeni nu vrea să fie într-o astfel de relație.

Săgetător

Săgetătorii analizează totul la nesfârșit, iar acest lucru poate ruina o relație. Această tendință de a analiza în continuu totul poate aduce probleme care în realitate nu există.

Capricorn

Un aspect import al unei relații este capacitatea de a ierta. Din păcate, Capricornii nu sunt dispuși să ierte. În momentul în care sunt răniți, aceștia pleacă fără să se uite înapoi.

Vărsător

Vărsătorii nu sunt dispuși să discute deschis despre ceea ce simt, pentru că au tendința de a privi totul dintr-o perspectivă logică. Lipsa de comunicare și lipsa de deschidere când vine vorba de sentimente pot ruina o relație.

Pești

Pești sunt foarte emotivi, iar acest lucru poate fi o problemă în mai multe situații, inclusiv într-o relație. Când nu poți să discuți cu partenerul de cuplu despre probleme pe care le aveți din teama că acesta va fi rănit, relația nu poate funcționa.

×
Subiecte în articol: horoscop relaţii dragoste