x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum îți dovedești devotamentul, în funcție de semnul zodiacal

Horoscop. Cum îți dovedești devotamentul, în funcție de semnul zodiacal

24 Ian 2019   •   15:26
Horoscop. Cum îți dovedești devotamentul, în funcție de semnul zodiacal
Sursa foto: pixabay.com

Devotamentul este un rezultat al pasiunii. În astrologie, semnele zodiacale prezintă devotament față de lucruri diferite: de la relații la aspirații sau idei și, prin urmare, își dovedesc devotamentul în mod diferit, notează Your Tango.

Berbec

Sunt nesiguri când vine vorba de a se dedica unui lucru, asta tocmai pentru că știu cât de intens este acest pas. Dacă sunt devotați, îți vor spune cu propriile cuvinte.

Taur

Deși tind să fie neîncrezători în propriile forțe, când sunt devotați, o dovedesc prin a face ceea ce trebuie, în loc de a se bucura de vechile lor obiceiuri mai puțin sănătoase. Taurii își dovedesc devotamentul prin fapte.

Gemeni

Este foarte greu pentru Gemeni să fie devotați, tocmai pentru că se plictisesc repede. Devotamentul Gemenilor este o formă de indecizie care te va face să renunți la a-ți mai dori să fie devotați.

Rac

Racii sunt devotați în mod natural, motiv pentru care le este foarte ușor să se atașeze de o persoană, idee sau aspirație și o dovedesc prin onestitate. Când sunt devotați, poți să ai încredere că așa o să rămână.

Leu

Prin studiu și perfecțiune, Leii au reușit să atingă un nou nivel al devotamentului. Aceștia sunt extrem de devotați artei și mai puțin devotați când vine vorba de relații. Aceștia își dovedesc devotamentul prin performanțe.

Fecioară

Fecioarele se vor atașa de orice lucru în care cred. Devotamentul nu vine natural, așa că sunt super analitice când vine vorba de ceva de care se simt atrase. Fecioarele își dovedesc devotamentul prin loialitate.

Balanță

Din păcate, Balanțele nu prea reușesc să fie devotate nici atunci când vine vorba de relații, nici atunci când vine vorba pe proiecte. Le place ideea de a fi devotat unui obiectiv, însă tind să facă mult prea multe promisiuni pe care nu le respectă niciodată.

Scorpion

Scorpionii sunt devotați față de ideea de a fi cei mai buni la orice și o dovedesc tocmai prin multă muncă.

Săgetător

Săgetătorii sunt devotați față de propria pesoană. Sunt narcisiști și sunt dispuși să facă tot ce le trece prin minte, indiferent de preț.

Capricorn

Capricornii își dovedesc devotamentul prin a face tot ce le stă în putință pentru a se perfecționa. Iau orice responsabilitate foarte în serios, în ceea ce privește performanța.

Vărsător

Vărsătorii nu sunt devotați. Le place ideea de romantism, iubire și chiar căsătorie, dar adevărul este că nu sunt interesați cu adevărat de tot acest devotament, pentru că îl văd ca fiind un fel de închisoare.

Pești

Peștii sunt extrem de devotați când vine vorba e familie, casă și propriile interese. Aceștia își vor arăta devotamentul prin grija față de cei dragi.

×
Subiecte în articol: horoscop devotament