x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum îți poți da seama că cineva minte, în funcție de zodie

Horoscop. Cum îți poți da seama că cineva minte, în funcție de zodie

05 Mar 2019   •   09:56
Horoscop. Cum îți poți da seama că cineva minte, în funcție de zodie
Sursa foto: pixabay.com

Toată lumea minte – este inevitabil. Unii dintre noi mint despre lucrurile mici, alții mint tot timpul, indiferent de cât de nesemnificativ sau important ar fi lucrul în discuție.

Your Tango vorbește despre modurile în care îți poți da seama că o persoană minte, în funcție de semnul zodiacal.

Berbec

Când un Berbec minte, va încerca să pară cât de nonșalant poate. Indiferent de cât de mare este minciuna, un Berbec va încerca să fie relaxat, iar dacă este prins cu minciuna, pur și simplu o să spună că s-a încurcat.

Taur

Când un Taur minte este foarte atent la ce spune. Minciunile lui sunt niște lucruri meticuloase, care conțin cantitatea potrivită de detalii. Face în așa fel încât să pară că se gândește din greu la ce urmează să spună, însă nu prea mult încât să crezi că minte.

Gemeni

Persoanele aflate în acest semn zodiacal nu știu să mintă, chiar dacă încearcă să o facă în mod constant. Îți poți da seama că o persoană minte, în momentul în care acordă foarte multă atenție cuvintelor pe care le folosește.

Rac

Racii, în general, sunt foarte sinceri. În momentele în care au nevoie să mintă, nu reușesc să fie convingători. În plus, aceștia nu pot să se uite în ochii persoanelor pe care le mint.

Leu

Leii au foarte multă încredere în ei, iar atunci când mint, tot această încredere îi ajută să se concentreze și să te facă să le crezi minciuna. Când un Leu minte, va încerca să te facă să te îndoiești de propria persoană.

Fecioară

Pentru Fecioare, atenția la detalii este totul, exceptând momentul când trebuie să mintă. O Fecioară va crede că își face o favoare dacă adaugă cât de multe detalii poate, însă tot ce face este să-și sape groapa.

Balanță

Balanțele nu se pricep prea bine la mințit. Urăsc certurile și, de cele mai multe ori, minciunile aduc și confruntări. Când o Balanță te minte, va încerca ulterior să te evite cât de mult poate.

Scorpion

Scorpionii se consideră cei mai sinceri și mai de încredere oameni. Când un Scorpion minte este chiar convingător. Momentul în care îți dai seama că minte este acela când îi pui întrebări și devine agitat.

Săgetător

Săgetătorul este un alt semn zodiacal care este foarte bun la a minți, pentru că nu petrece prea mult timp să se gândească la ele. Un Săgetător o să se uite relaxat la tine, o să te mintă și, ulterior, o să-ți spună că este problema ta dacă îl crezi sau nu.

Capricorn

Capricornii se pricep la mințit. Aceștia știu că cele mai bune minciuni sunt cele simple și directe. Când un Capricorn minte, îți va spune o poveste plină de minciuni, construită exact ca un fapt real.

Vărsător

Vărsătorii își poartă toate emoțiile pe față. Urăsc minciuna, tocmai pentru că nu reușesc niciodată să mintă așa cum trebuie. Când un Vărsător minte, acesta va încerca să mențină lucrurile simple, însă, ulterior, se va complica pentru a încerca să te convingă.

Pești

Peștii pot fi bun la minciuni, dar și foarte răi, depinde de gravitatea lucrului despre care vorbesc. Când o persoană aflată în acest semn zodiacal minte, va încerca să arunce vina pe tine. Aceasta se va asigura că are imaginea perfectă de victimă.

×
Subiecte în articol: horoscop minciuni