x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum ne afectează luna decembrie viața sentimentală

Horoscop. Cum ne afectează luna decembrie viața sentimentală

02 Dec 2019   •   13:22
Horoscop. Cum ne afectează luna decembrie viața sentimentală
Sursa foto: pixabay.com

Luna decembrie începe cu energia Capricornului, în mod deosebit atunci când vine vorba de viața sentimentală. Energia lunii decembrie este deosebit de importantă, pentru că este cea cu care începem anul, scrie Your Tango.

Luna decembrie începe cu Jupiter în Capricorn, care va rămâne așa până în decembrie 2020. Jupiter este planeta norocului, abundenței și determinării. În ultimul an, energia Săgetătorului ne-a îndreptat către studiu, călătorii, educație, iar acum a venit momentul să punem în aplicare tot ce am învățat.

Când vine vorba de dragoste, luna decembrie ne dă curajul să luptăm pentru ce ne dorim. Dacă suntem într-o relație, acum o să facem tot ce ne stă în putință pentru a duce această relație pe calea cea bună. În cazul în care nu suntem într-o relație, acum avem curajul să ne apropiem de acele persoane de care ne simțim atrași.

În plus, începem să privim lucrurile cu mai multă deschidere. Nu mai facem compromisuri și muncim din greu pentru lucrurile pe care ni le dorim, iar acest lucru este valabil fie că vorbim de carieră, fie că vorbim de relația de cuplu.

Mai mult, începem să avem o nouă perspectivă când vine vorba de familie și încercăm să dedicăm cât mai mult timp familiei, nevoilor ei și, în general, petrecem timp de calitate petrecut cu oameni de calitate.

În ciuda faptului că energia lunii decembrie nu este neapărat cea mai romantică, conversațiile lungi și profunde reușesc să aducă pasiune în viețile noastre.

×
Subiecte în articol: horoscop dragoste