x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum ne afectează noua fază a Lunii viața amoroasă

Horoscop. Cum ne afectează noua fază a Lunii viața amoroasă

24 Ian 2019   •   17:45
Horoscop. Cum ne afectează noua fază a Lunii viața amoroasă
Sursa foto: pixabay.com

În astrologie, Luna este mama semnele zodiacale, iar fazele sale misterioase au avut o simbolistică bogată încă de la începuturi, notează Elite Daily.

Mișcarea lunii controlează legăturile dintre oameni și, nu în ultimul rând, ne influențează starea emoțională. În timpul noului eveniment astrologic, Luna Nouă, o să fim raționali și, totuși, în același timp, extrem de emoționali, ceea ce înseamnă că o să trecem de la o stare la alta fără să ne dăm seama. Luna Nouă este mapa noastră cosmică pentru următoarele șase luni. Ce îți dorești să realizezi în următoarea jumătate de an, pe plan amoros? Care sunt aspirațiile tale? Să-ți determini obiectivele este un pas extrem de important în această perioadă. Odată luate hotărârile, Luna ne va da energia să facem tot ce ne punem în minte.

Următoarea fază a Lunii, când intră în Vărsător, se va produce luni 4 februarie. Prin urmare, este important să avem în minte intențiile pentru următoarea jumătate a anului.

Această fază a lunii va fi una pozitivă, iar dacă se întâmplă să fii Vărsător, această energie ți se potrivește perfect. Mai mult, aceast eveniment astrologic va aduce energie pozitivă și o comunicare mai eficientă între tine și partenerul tău. De exemplu, dacă ai tot evitat anumite subiecte, acum este momentul potrvit să discutați despre ele.

×