x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum ne afectează solstițiul de iarnă

Horoscop. Cum ne afectează solstițiul de iarnă

17 Dec 2018   •   11:08
Horoscop. Cum ne afectează solstițiul de iarnă

 Sărbătorile de iarnă sunt foarte aproape, iar solstițiul de iarnă se apropie și el, scrie Elite Daily. În prezent, iarna este un motiv de sărbătoare, iar atmosfera generală este optimistă. Pe de altă parte, iarna nu a fost privită așa tot timpul. Strămoșii noștri obișnuiau să se pregătească aproape tot anul pentru această perioadă a anului sau, în caz contrar, ar fi înghețat și ar fi murit de foame, în cele din urmă.

Acum, acest sezon aduce speranță, iar acest sentiment puternic aduce cu el și lumină. Din punct de vedere astrologic, acest sezon aduce schimbări semnificative de perspectivă.

Solstițiul de iarnă începe vineri, 21 decembrie, în sezonul Capricornului. Acest semn zodiacal este cel mai „vechi”, iar cu asta vine și determinarea specifică. În această perioadă a anului, Capricornii par reci și distanți, însă, în realitate, aceștia se concentrează pe lucrurile pe care le au de făcut. Pentru restul, acum este momentul să ne concentrăm pe ce ne dorim să facem, să ne ambiționăm și să face tot ce ne stă în putință pentru a ne îndeplini dorințele.

Dorințele pe care le avem vor fi în centrul atenției în această perioadă. Indiferent că te bucuri de masa de Crăciun sau închini un pahar în noaptea de Revelion, speranța va fi mereu prezentă.

×
Subiecte în articol: solstitiu de iarna horoscop capricorn