x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum ne influențează prezența lui Mercur în Săgetător la începutul noului an

Horoscop. Cum ne influențează prezența lui Mercur în Săgetător la începutul noului an

26 Dec 2018   •   20:30
Horoscop. Cum ne influențează prezența lui Mercur în Săgetător la începutul noului an

Tranzitul lui Mercur în Săgetător poate face semnele zodiacale să se simtă dezorganizate, pentru că simt că trebuie să facă mai mult decât este necesar, potrivit Your Tango. Cu toate acestea, alinierea dintre Jupiter și Mercur sub acest semn zodiacal aduce o vibrație pozitivă.

Mercur se află în Săgetător de pe 12 decembrie 2018 până pe 4 ianuarie 2019. Dacă ai senzația că viața este mult prea aglomerată, ai prea multe lucruri de care să-ți amintești și doar îți dorești să te bucuri de o pauză, trebuie să știi că nu ești singur. Mercur în Săgetător poate avea un astfel de efect asupra unora dintre semnele zodiacale.

Berbec

Mercur în Săgetător îți aduce noi călătorii, credințe, idei și proiecte care necesită noi aptitudini. În aceată lună trebuie să fii pregătit să învei lucruri noi sau măcar să încerci să duci la bun sfârșit niște proiecte mai vechi, în caz contrat stresul o să apară inevitabil.

Taur

Mercur în Săgetător te ajută să te redescoperi, dar și să te concentrezi mai mult pe partea financiară. Această lună este ca o reinventare a ta ca persoană. Când Mercur a trecut în Săgetător, ți s-a deschis calea dezvoltării, în timp ce faci lucruri pentru alții. Acum este momentul ideal în care să faci schimbări personale semnificative.

Gemeni

Mercur în Săgetător îți atrage atenția asupra iubirii, vieții de cuplu, dar și afacerilor și lucrului în echipă. Dacă te afli în căutarea iubirii, o să simți că opțiunile tale sunt limitate, însă acest lucru nu este adevărat. Persoanele pe care tu le consideri atractive, te privesc cu același interes.

Rac

Mercur în Săgetător îți îndreaptă atenția către sănătate, echilibru și împlinire. Deși lucrurile pot fi confuze uneori, realizezi că acum este momentul ideal să începi să-ți organizezi viața. Acest tranzit o să te facă să îți dorești ca o zi să aibă mult mai multe ore, pentru a putea să faci tot ce îți propui.

Leu

Mercur în Săgetător activează tot ce ține de frumusețe: romantism, distracție, joacă și oameni frumoși. Deși viața ta socială ți-a dovedit cu fiecare ocazie cât de apreciat ești, simți că nu ai suficientă carismă pentru a atrage oameni influenți în viața ta. Este important ca în această lună să începi să-ți analizezi mișcările pe care vrei să le faci.

Fecioară

Mercur în Săgetător activează importanța pe care o acorzi familiei, stimei de sine, figurilor autoritare și confortului oferit de propria locuință. Pe de altă parte, aceasta ar putea fi o lună dificilă, pentru că nu reușești să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat, însă plină de oportunități pe toate planurile.

Balanță

Mercur în Săgetător îți îndreaptă atenția spre comunicare și călătorii. În această lună este posibil să joci rolul de avocat, consilier, prieten și zonă de confort. Ești atât de bun la a asculta oameni, încât toți oamenii din viața ta vor veni la tine pentru a-și spune problemele, iar acest lucru te va încărca emoțional. Încearcă să îți acorzi și pauze.

Scorpion

Mercur în Săgetător te face să te concentrezi asupra sectorului financiar, dar și asupra momentelor de senzualitate. Când Mercur intră în Săgetător, viața începe să se miște mai repede, parcă totul merge cu viteza luminii, iar acest lucru te poate lăsa debusolat și indecis când vine vorba de următorul pas.

Săgetător

Mercur în Săgetător activează prima casă a dezvoltării personale și încrederii în propria persoană. Aceasta este luna ta! Chiar dacă ai parte de o lună agitată, care e va transforma în cele din urmă într-un an agitat, toate oportunitățile pe care le ai îți oferă încredere în propria persoană și te încarcă cu energie pozitivă.

Capricorn

Mercur în Săgetător te face să te gândești mai mult la resurse ascunde, inamici ascunși, dar și la dezvoltare spirituală, iubire și creativitate. Nu este cazul să te panichezi, inamicii ascunși nu trebuie să fie oameni, ci poate fi vorba de timp pierdut, facturi sau lipsă de încredere. Încearcă să iei lucrurile pe rând.

Vărsător

Mercur în Săgetător îți îndrepată atenția către prietenii, parteneriate, afaceri și rețele de muncă. Această lună este un extrem de aglomerată, în care îți expui ideile, te bucuri de conversații cu oameni din prezentul și trecutul tău, înveți lucruri noi și, mai mult decât atât, înveți să îți controlezi emoțiile atunci când nu reușești să găsești relaxare.

Pești

Mercur în Săgetător te face să te gândești mai mult la carieră, reputație și productivitate. Această lună îți oferă posibilitatea de a face tot ceea ce își propui, iar cei din jurul tău o să observe asta. Astfel, toate eforturile pe care o le depui în această lună nu vor trece nerecompensate.

 

×
Subiecte în articol: horoscop mercur sagetator decembrie