x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Pești

Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Pești

17 Oct 2018   •   12:03
Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Pești

Dragoste

Sectorul sentimental va fi unul foarte benefic, în noul an, pentru nativii din zodia Pești. Dacă nu se află într-o relație, aceștia au șanse mari să-și găsească pe cineva care le va schimba viața în bine. Pe de altă parte, dacă nativii se află într-o relație, vor învăța să comunice mai eficient, iar în acest fel orice problemă va fi rezolvată mai ușor. Se pot auzi chiar și clopote de nuntă.

Bani și carieră

Nativii vor avea o mulțime de provocări pe acest plan al vieții lor, însă și recompensele vor fi pe măsura eforturilor depuse. Nativii vor fi nevoiți să se adapteze rapid diferitelor situații, iar acest lucru îi va disciplina și îi va învăța să lupte cu toate puterile pentru a-și atinge obiectivele profesionale. Deși în prima parte a anului nativii vor avea impresia că lucrurile nu evoluează deloc pe acest plan, cea de-a doua jumătate a anului le dovedește că răbdarea este o virtute. 

Sănătate

Nu au loc prea multe schimbări pe acest plan. Încrederea pe care o au în propria persoană și atenția pe care o acordă sănătății ajută nativii să se mențină pe linia de plutire pe acest plan. Vor exista unele probleme minore, însă capacitatea nativilor de a găsi rezolvări și atitudinea pozitivă le oferă o mână de ajutor în acest caz. În schimb, a doua jumătate a anului vine cu o dorință extremă de a consuma dulciuri și, în general, alimente nesănătoase. Prin urmare, este recomandat ca nativii să nu tindă spre abuzuri. 

Familie

Armonia se menține în familie și în noul an. Nativii știu cum să discute cu membri familiei și cum să facă orice conflict să dispară la fel de repede cum a apărut. Pe de altă parte, vor exista probleme în ceea ce privește familia partenerului de viață, unde opiniile nu par să se împace. Nativii sunt sfătuiți să trateze orice problemă de acest fel cu diplomație, iar rudele care se plasează împotriva lor vor trece încet de cealaltă parte. 

×
Subiecte în articol: horoscop 2019 pesti