x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Vărsător

Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Vărsător

17 Oct 2018   •   11:41
Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Vărsător

Dragoste

Influența astrelor în sfera sentimentală, dar și în cea socială, este cât se poate de redusă. Astfel, nativii din zodia Vărsător sunt nevoiți să acționeze potrivit propriului instinct. De asemenea, va fi nevoie ca aceștia să-și dovedească înțelegerea și disponibilitatea de a asculta pentru a avea beneficii pe plan sentimental. Dacă nativii nu se află într-o relație, acest lucru va fi condiționat doar de cât de dispuși sunt aceștia pentru a cunoaște oameni noi. 

Bani și carieră

În anul 2019, cel mai solicitat sector din viața nativilor va fi cel profesional. Aceștia vor munci din greu pentru a ajunge în punctul profesional în care își doresc. Vestea bună este că o să aibă parte de multe oportunități pe acest plan, iar dacă vor lua deciziile corecte, situația financiară se va îmbunătăți considerabil. Pe de altă parte, agitația constantă în care se vor afla îi va predispune la a trece cu vederea oportunități care le-ar putea schimba viața în bine. 

Sănătate

Provocările cu care nativii se vor confrunta pe acest plan vin din partea instabilității pe plan emoțional. Nativii nu vor reuși să-și gestioneze emoțiile și vor avea mai multe momente în care oboseala își va spune cuvântul. Vărsătorii sunt nevoiți să-și gestioneze mai bine timpul și să se concentreze și pe lucrurile care le alină sufletul. În cea de-a doua parte a anului, nativii se vor confrunta cu o problemă de sănătate, a lor sau a unui membru din familie. 

Familie

Nativii nu își concentrează foarte mult atenția asupra acestei părți din viața lor. Pot trece zile întregi fără ca Vărsătorii să vorbească cu membri familiei, iar asta se întâmplă și din cauza stresului acumulat din dorința de a evolua pe plan profesional. În cea de-a doua parte a anului, nativii înțeleg că familia reprezintă o parte importantă din viața lor și încep să se concentreze și asupra acesteia. 

×
Subiecte în articol: horoscop varsator 2019