x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum văd bărbații căsătoria, în funcție de semnul zodiacal

Horoscop. Cum văd bărbații căsătoria, în funcție de semnul zodiacal

09 Apr 2019   •   10:24
Horoscop. Cum văd bărbații căsătoria, în funcție de semnul zodiacal

Căsătoria este un pas important, iar dacă te uiți la fiecare semn zodiacal în parte poți să descoperi dacă tu și partenerul tău de cuplu o să aveți o căsnicie fericită, potrivit Your Tango.

Iată cum privesc căsnicia semnele zodiacale:

1. Berbec

Un bărbat aflat sub acest semn zodiacal este plin de energie și are o personalitate puternică. Când vine vorba de căsătorie, acesta va fi mereu prezent pentru jumătatea sa și va face lucrurile cu entuziasm.

2. Taur

Un Taur o să vrea întotdeauna să fie capul familiei și să ofere acesteia tot confortul de care are nevoie. Este traditionalist, dar va face orice pentru a menține stabilitate și fericire în interiorul familiei, chiar și atunci când vine vorba de gătit sau curățenie.

3. Gemeni

Un bărbat aflat sub acest semn zodiacal este șarmant și are tendința de a-și arăta șarmul și în afara căsătoriei. Viața cu un astfel de bărbat poate fi plină de adrenalină și frumusețe, asta dacă reușești să-l faci să renunțe la aventuri.

4. Rac

Familia este cel mai important lucru pentru un Rac. Acesta este devotat și are mereu în vedere fericirea familiei. Pe de altă parte, un Rac este fragil emotional, iar acest lucru poate duce la agresivitate verbală în unele cazuri.

5. Leu

Un Leu reușește să lumineze fiecare cameră în care intră.  În poziția de tată, acesta reușește să comunice eficient cu copiii și va fi mereu acolo pentru ei. Acesta poate fi partenerul perfect, atâta timp cât are lângă el o persoană care să-i arate respect și admirație.

6. Fecioară

Bărbații aflați sub acest semn zodiacal sunt de încredere. Muncesc din greu și le place să fie productivi. Atâta vreme cât partenerul este fidel, acesta va face orice pentru familie.

7. Balanță

Balanța este semnul zodiacal care reprezintă căsnicia și relațiile. Nu se grăbește când vine vorba de mariaj, însă atunci când o va face va fi 100% prezent tot timpul. Dacă un astfel de bărbat are lângă el o femeie care are încredere în propria persoană, se anunță o căsnicie de succes.

8. Scorpion

Un astfel de bărbat poate fi o provocare, dacă nu ești o persoană răbdătoare. Un Scorpion este extrem de senibil, gelos și deseori obsesiv. Pentru a evita crizele de gelozie, acesta are nevoie lângă el de o persoană care știe să îi arate cât de mult îl iubește.

9. Săgetător

Un Săgetător este mereu în căutare de aventuri. Își asumă riscuri și își trăiește viața cu pasiune. Când vine vorba de căsătorie, acesta nu știe să fie practic, ci va merge până în pragul obsesiei. Persoana ideală pentru un astfel de bărbat este independentă, distractivă și gata mereu să-l asculte și să-i împărtășească idealurile.

10. Capricorn

Câteodată este greu de crezut că un Capricorn are simțul umorului. Este mereu dedicat carieri și este mereu în căutare de oportunități pe acest plan. Este greu de crezut cu o astfel de persoană va fi deschisă pentru căsătorie înainte de a atinge pragul profesional pe care și-l dorește.

11. Vărsător

Un Vărsător nu este atât de potrivit pentru căsătorie. Este imprevizibil și iubește libertatea mai mult decât orice altceva. Pentru Vărsător, căsătoria este un mod prin care ești din ce în ce mai mult sub control.

12. Pești

Căsătoria este un concept alb și negru pentru Pești. Un bărbat aflat sub acest semn zodiacal fie vrea să se căsătorească cât de repede se poate, fie o să evite pe cât posibil.

×
Subiecte în articol: horoscop relaţii casatorie