x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de Crăciun! Ce spun astrele despre ziua de 25 decembrie 2016

Horoscop de Crăciun! Ce spun astrele despre ziua de 25 decembrie 2016

24 Dec 2016   •   19:40
Horoscop de Crăciun! Ce spun astrele despre ziua de 25 decembrie 2016

Berbec

Sărbătoarea Crăciunului te face să privești în jurul tău, să privești oamenii pe care ți i-ai ales aproape, cei care te înconjoară și te sprijină în fiecare zi. Te-ai putea simți copleșit de atenția și iubirea care se revarsă asupra ta și poți avea parte de surprize frumoase, de la oameni de la care te așteptai cel mai puțin.

Taur

Inima ta bate în rimul iubirii, al recunoștinței și al voioșiei. Probabil ai fost destul de încercat în relația cu persoană iubită sau cu copiii, dar a venit momentul să culegi roadele maturității și ale iubirii sincere. Dispui de multă creativitate și ingeniozitate, aptitudini pe care le vei folosi pentru a-i face pe cei din jur să se simtă bine. Vei crea atmosfera perfectă de sărbătoare.

Gemeni

În acest an, de Crăciun, vei simți nevoia să îi mulțumești Moșului pentru ideile noi cu care ți-a fost îmbogățită mintea. Ești extrem de jovial, euforic și vrei să împărtășești celor dragi revelațiile tale de peste an, în special fraților, sau prietenilor apropiați. Fii recunoscător pentru evoluția ta, bucură-te de spiritul Sărbătorilor, primește și dăruiește cu drag.

Rac

Pe tine Crăciunul te găsește gândindu-te la abundență și prosperitate. Probabil că peste an te-ai străduit să îți îndeplinește dorințele cele mai arzătoare și te-ai temut că nu ai suficient, sau ai trecut cu greu peste pierderile suferite. Însă astăzi ești cuprins de o profundă generozitate și conștientizezi că poți dărui mai mult decât ai fi crezut.

Leu

Sub vraja, smerenia și lumina Crăciunului ție îți este mult mai ușor să cedezi controlul unor forțe superioare, a căror prezență o simți. Te simți protejat și binecuvântat prin tot ce aduce această zi. Unele convingeri sau credințe cu care ai început anul parcă s-au dizolvat și au dispărut, iar acum te simți eliberat și încrezător.

Fecioară

 Îți întâmpini cu drag oaspeții în arome de cozonaci sau alte bunătăți de sezon pe care le-ai pregătit cu mare drag, alături de familie. Nu poți să nu tragi cu ochiul la realizările celor din jur și poate chiar să faci unele comparații. În acest moment de bilanț, vei observa că planurile tale de evoluție profesională și socială au luat o întorsătură fericită.

Balanță

Atenția ta pare a fi îndreptată astăzi către propria-ți ogradă, asupra atitudinii tale, a cine ești și cum te proiectezi în ochii care te privesc. Debordezi entuziasm, voioșie și vitalitate prin toți porii. Surprizele sunt la ordinea zilei, iar planurile de distracție de astăzi se pot modifica pe neașteptate. Bucură-te de magia acestei zile și lasă lucrurile să se aranjeze de la sine.

Scorpion

Emotivitatea, sensibilitatea și timiditatea te inundă astăzi. Te bucuri din toată inimă de magia acestei zile, așa cum probabil o făceai în copilărie. Cauți atenția și prețuirea celor dragi. Membrii familiei te surprind cu multe cadouri sau gesturi frumoase, de care te bucuri din plin.

Săgetător

Cu cât ești mai relaxat, mai receptiv și mai prezent la ce se întâmplă în jurul tău, ai putea căpăta mai multă încredere că primești sprijin la momentul potrivit de la oamenii potriviți. Lasă lucrurile să se întâmple așa cum este firesc, nu mai fii atât de dornic să deții controlul și ai putea fi surprins de rezultate.

Capricorn

Stresul și oboseala de peste an este posibil să se fi răsfrânt și asupra sănătății tale. Analizezi cu atenție ce activități, care colegi sau subordonați te-au inspirat și te-au susținut de-a lungul timpului. Păstrează-ți optimismul, bucuria de viață și investește-le în proiecte creative, relaxate și pe care să le faci cu drag. Familia te susține și te iubește necondiționat. 

Vărsător

Dragă Vărsătoeule, astăzi ești copleșit de emoții. Ești extrem de sensibil, te mișcă profund orice gest de afecțiune, dar ești discret în manifestare. Este foarte posibil să îți dorești să stai mai mult în spațiul tău, să meditezi la trecerea timpului și să extragi bucuria din zilele trecute. Iartă și uită orice supărare, cere-ți iertare și privește cu încredere spre viitor.

Pești

Este ziua în care vei reflecta asupra relațiilor, a parteneriatelor oficiale în care te-ai implicat peste an, dar și asupra relației de iubire în care ești în prezent. Dacă ești într-o relație, persoană iubită îți rezervă o surpriză de proporții, iar dacă nu ești, ceva s-ar putea înfiripa chiar acum. Ai învățat să te iubești, ești mult mai îngăduitor cu tine însuți, mai blând și mai generos, iar asta vei proiecta și în relațiile cu oamenii.

 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop craciun horoscop horoscop maine