x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de vară. Câte un alter ego pentru fiecare semn zodiacal

Horoscop de vară. Câte un alter ego pentru fiecare semn zodiacal

04 Iun 2019   •   16:16
Horoscop de vară. Câte un alter ego pentru fiecare semn zodiacal
Sursa foto: pixabay.com

Elite Daily a înglobat alter egourile specifice fiecărei zodii pe timp de vară. Apariția acestora are legătură cu seznul Gemenilor, cărora le datorăm posibilitatea de a ne schimba personalitatea, astfel încât să avem parte de varietate.

Berbec: Copilul 

Ești mai sensibil decât în mod normal pe timp de vară. Vrei să stai cât mai mult timp acasă, pentru a putea petrece timp de calitate cu tine și cu oamenii importanți din viața ta.

Taur: Bârfitorul

Simț nevoia să stai cu prietenii și să discutați despre tot ce vă trece prin cap, inclusiv despre acele persoane pe care nu le simpatizați.

Gemeni: Obsedatul de cumpărături

În această vară îți dai frâu liber dorinței de a face cumpărături. Ești într-o misiune în această vară și să spunem doar că prietenii știu unde să te găsească.

Rac: Confidentul

Ești gata să fii alături de toate persoanele importante din viața ta, pregătit tot timpul cu un sfat care o să le rezolve problemele.

Leu: Antisocialul

Petreci mult timp cu tine și faci tot ce îți stă în putință să te relaxezi. Te-ai săturat de toată agitația din jurul tău, așa că pui punct interacțiunilor.

Fecioară: Sociabilul

Vrei să cunoști cât mai mulți oameni noi, așa că participi la toate evenimentele sociale la care poți și interacționezi cu toată lumea.

Balanță: Șeful

Ai energia necesară pentru a pune lucrurile în mișcare, așa că preiei cârma. Obiectivul tău este să duci la bun sfârșit toate proiectele care îți ies în cale.

Scorpion: Spontanul

Simți nevoia de adrenalină, așa că în această vară o să-ți asumi riscuri fără să te gândești vreo secundă la consecințe. Te bucuri din plin de vară.

Săgetător: Atrăgătorul

Vara vine cu intensitate, iar tu îți scoți la înaintare atitudinea sexy. În această vară reușești să atragi toate privirile.

Capricorn: Diplomatul care empatizează

Vara aceasta este despre persoanele importante din viața ta. Începi să îi asculți mai mult pe cei din jur și empatizezi mai mult cu problemele acestora.

Vărsător: Voluntarul

Faci cât de mult voluntariat poți, fie că e vorba de o organizație sau singur atunci când vine vorba de a-i ajuta pe cei din jurul tău.

Pești: Îndrăznețul

Te simți creativi și ești gata să-ți lași liber artistul din interior. Ai curajul de a fi tu însuți indiferent de context.

 

×
Subiecte în articol: horoscop vară alter ego