x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekeend, 28 - 29 noiembrie 2015. Relatiile cu prietenii sunt dinamice si aducatoare de informatii pretioase

Horoscop de weekeend, 28 - 29 noiembrie 2015. Relatiile cu prietenii sunt dinamice si aducatoare de informatii pretioase

27 Noi 2015   •   20:37
Horoscop de weekeend, 28 - 29 noiembrie 2015. Relatiile cu prietenii sunt dinamice si aducatoare de informatii pretioase

 

Horoscop 28 noiembrie. Berbec
Dorinta de a sta acasa, alaturi de cei dragi este mare si usor de indeplinit la sfarsitul acestei saptamani. Ar fi bine sa povestesti ce anume te necajeste, ce anume iti doresti, realizarile personale din ultima vreme, pentru ca vei primi aprecieri, sfaturi si solutii bune la toate situatiile cu care te confrunti. La randul lor, cei dragi isi vor deschide sufletul in fata ta.

Horoscop 28 noiembrie. Taur
Multe discutii vor avea loc cu persoanele din anturajul apropiat in acest weekend. Posibil ca unele sfaturi sau lamuriri privitoare la evenimentele in care esti implicat sa contravina asteptarilor tale. Selecteaza informatiile primite si nu te lasa impresionat de problemele altora. Rezerva-ti momente pentru odihna si plimbari in aer liber.

Horoscop 28 noiembrie. Gemeni
Sfarsitul acestei saptamani iti va aduce cheltuieli personale, dar si unele necesare traiului in comun cu cei dragi. Pe de alta parte este posibil sa primesti bani, bunuri sau cadouri dinspre segmentul profesional, dar si din partea unor cunsocuti, care iti platesc acum serviciile sau ajutorul pe care l-ai oferit undeva, candva. Fereste-te de excese culinare!

Horoscop 28 noiembrie. Rac
Zilele acestea sunt favorabile remodelarii personalitatii tale si a felului in care relationezi cu ceilalti. Este momentul sa accepti faptul ca trebuie sa schimbi ceva la tine, in modul tau de a fi, de a te raporta la altii si la evenimentele in care esti implicat alaturi de ei. Renunta la ceea ce iti displace sau la ce simti tu ca a devenit un balast prea greu de dus.

Horoscop 28 noiembrie. Leu
Iti sunt favorizate starile meditative, odihna si discutiile tainuite cu cei dragi la finalul acestei saptamani. Legatura cu Divinitatea este importanta pentru tine in aceasta perioada, deoarece numai cu ajutorul ei poti obtine lamuririle de care ai nevoie. Sanatatea este vulnerabila, de aceea ocupa-te numai de treburi usoare si odihneste-te mai mult.

Horoscop 28 noiembrie. Fecioara
Relatiile cu prietenii sunt dinamice si aducatoare de informatii pretioase. Sunt posibile cheltuieli, fie pentru a oferi un cadou, fie pentru a ajuta pe cineva drag. Fii prudent si mai intai cheltuieste pentru nevoile tale personale. Unii vor dori sa afle cat mai multe despre planurile tale de viitor, dar nu te lasa influentat de dorintele lor bine mascate de altfel.

Horoscop 28 noiembrie. Balanta
Finalul acestei saptamani iti aduce in preajma reuniuni cu multa lume familiara. Posibil sa fii invitat la evenimente sociale, sa vizitezi expozitii, targuri de sezon sau sa participi la cursuri scurte. Oricat ai sta de ascuns, tot vei fi observat si bagat in seama. Alege-ti cuvintele si gesturile cu grija, iar aplauzele vor veni imediat.


Horoscop 28 noiembrie. Scorpion
Dialogurile cu cineva aflat in strainatate te vor pune pe ganduri. Poate fi vorba despre a oferi bani cu imprumut cuiva drag aflat departe de locurile natale. Sau tu sa fi planificat demult o calatorie si acum primesti vesti nu prea placute despre aceasta. Lasa grijile deoparte si relaxeaza-te vizionand o piesa de teatru sau un film amuzant.

Horoscop 28 noiembrie. Sagetator
Finalul acestei saptamani iti aduce in antentie cheltuielile comune cu altii. Verifica plata facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii, pentru ca perioada actuala predispune la incurcaturi in documentele financiare. Insa, dincolo de aparente se afla adevaruri pe care ar fi bine sa le afli. Rezerva-ti momente pentru meditatii interioare.

Horoscop 28 noiembrie. Capricorn
In acest weekend vei privi atent la relatiile cu ceilalti, mai ales la relatia cu partenerul de viata sau la o colaborare importanta care se deruleaza de ceva vreme. Vei descoperi amanune care necesita imbunatatiri sau trebuie renuntat total la ele. Prezinta-ti punctele de vedere si nu te lasa impresionat de spusele celorlalti. Subiectivismul este la cote mari.

Horoscop 28 noiembrie. Varsator
Posibil sa-ti fi propus activitati diverse la finalul acestei saptamani, insa predispozitiile astrale te indeamna sa te odihnesti si sa te ocupi numai de treburi usoare. Cere sprijinul celor dragi sau, daca esti la serviciu, colegii chiar te pot ajuta serios. Fii prudent in privinta alimentatiei si hidratarii! Ai incredere ca tu iti esti cel mai bun si de folos terapeut.

Horoscop 28 noiembrie. Pesti
Esti pus pe distractii si amor, insa ceilalti nu prea iti tin isonul. Motivele invocate sunt posibilitatile financiare pentru programul sau activitatile propuse de tine. Ar fi bine sa tii cont si de sfaturile sau doleantele lor. Prietenii te vor provoca la activitati recreative in aer liber. Alege cu grija in ce te implici, pentru ca vor aparea efecte pe termen lung.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop