x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 05 – 06 martie 2016. Esti foarte implicat in diverse treburi la sfarsitul acestei saptamani, indiferent ca stai acasa sau mergi la serviciu

Horoscop de weekend 05 – 06 martie 2016. Esti foarte implicat in diverse treburi la sfarsitul acestei saptamani, indiferent ca stai acasa sau mergi la serviciu

04 Mar 2016   •   20:40
Horoscop de weekend 05 – 06 martie 2016. Esti foarte implicat in diverse treburi la sfarsitul acestei saptamani, indiferent ca stai acasa sau mergi la serviciu

 

Berbec
Esti o mica vedeta in anturajul socio-profesional la sfarstiul acestei saptamani. Ai forta, stralucire, un fel de mister greu de definit si inteles. Multi vor roi in jurul tau si putini sunt aceia care ar reusi sa te destabilizeze in vreun fel. Fii cat mai discret, alege-ti cuvintele si gesturile cu grija! Ceea ce spui acum va avea efecte pe termen lung, atat asupra imaginii tale publice, cat si asupra statutului socio-profesional.

Taur
In zilele acestui final de saptamana ar fi bine sa-ti bucuri sufletul cu activitati culturale, impreuna cu persoanele dragi si de incredere. Pe de alta parte ai putea asimila usor informatii valoroase din domeniile tale de interes. Invatarea si schimbul de pareri cu ceilalti iti vor oferi o perspectiva noua asupra vietii si a relatiilor cu semenii. Priveste partea plina a paharului si bucura-te de toate. Din orice poti invata cate ceva.

Gemeni
Cheltuielile comune cu ceilalti sunt prioritare la sfarsitul acestei saptamani. Cu rudele este posibil sa discuti despre taxe pe mosteniri sau partaje specifice. Dar s-ar putea sa apara restante financiare de genul facturi, impozite sau diverse datorii. Evita sa te hazardezi in planuri financiare la indemnul altora! Bazeaza-te pe veniturile tale si foloseste strictul necesar. Dincolo de aparente, cei apropiati au scopuri ascunse.

Rac
Dialogurile cu celalti sunt importante in acest weekend, de aceea fii atent si retine cat poti. Chiar daca, pe alocuri unele subiecte te vor necaji, altele te vor mira mult este bine sa nu formulezi opinii si nici judecati de valoare. Deocamdata priveste si asculta! Seara zilei de duminica este un bun prilej de a medita asupra celor petrecute si discutate. Se contureaza cheltuieli comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii.

Leu
Esti foarte implicat in diverse treburi la sfarsitul acestei saptamani, indiferent ca stai acasa sau mergi la serviciu. Se pare ca ai restante si a sosit termenul scadent. Totusi, bine ar fi sa-ti ordonezi prioritatile si sa te ocupi numai de cele care nu suporta amanare. Pe de alta parte, recomandabil este sa ai grija si de sanatate, intrucat se pot evidentia afectiuni ale sistemului osos si articular. Oblojeste-te si cu remedii naturiste!

Fecioara
Te poti distra la finalul acestei saptamani, alaturi de cei dragi. Chiar daca unii nu ti se alatura in aventuri si pozne, este bine sa-i lasi in pace si tu sa te bucuri de activitatile programate. Din cand in cand ai nevoie sa iti revizuiesti opiniile vizavi de iubire si implicatiile ei. Astfel, cu cat fortezi nota, apropiindu-te de ce dragi, cu atat acestia se indeparteaza de tine. Canalizarea atentiei spre un hobby iti prieste cel mai mult.

Balanta
Un weekend petrecut in sanul familiei este cea mai buna alegere acum. Pe de o parte te odihnesti, mai rezolvi treburi domestice restante, iar pe de alta parte ai sanse deosebite de a discuta cu membrii familei despre casa si problemele fiecaruia. Sunt posibile tensiuni si animozitati care ies la suprafata, in moduri zgomotoase. Tine-ti firea si echilibreaza situatiile ivite cu intelegere, calm si iubire neconditionate.

Scorpion
Sfarsitul acestei saptamani iti aduce in preajma prieteni si rude apropiate. Ai putea calatori pe distante scurte, fie pentru a-ti rezolva chestiuni personale, fie pentru a ajuta pe cineva drag. Totusi asteapta sa-ti fie cerut in mod expres ajutorul si nu divulga amanunte despre tine si planurile tale. Unii iti pot interpreta gresit vorbele si gesturile. Schimbul de informatii este util si cu efecte pe termen lung.

Sagetator
Sambata sunt posibile discutii aprinse privitoare la veniturile pe care le obtii din activitatea profesionala. Depinde numai de tine cum te raportezi la bani si implicatiile lor. Ai putea trai foarte bine, consumand strictul necesar si schimbandu-ti obiceiurile daunatoare. Lasa grijile deoparte si bucura-te de cumparaturi alaturi de cei dragi. Weekend-ul acesta este potrivit intalnirilor cu niscai rude sau prieteni.

Capricorn
Finalul acestei saptamani este bun pentru a schita planuri noi, atat in plan personal, cat si in plan profesional. Revelatiile de acum sunt puternice, clare si bine ar fi sa tii cont de ele. Totusi, unele amanunte iti scapa, pentru ca multitudinea de informatii care vin spre tine este deosebita si, pe alocuri, bulversanta. Relaxarea in natura, impreuna cu cei dragi este binevenita. Fereste-te de a povesti prea multe despre tine!

Varsator
Odihneste-te mult la sfarsitul acestei saptamani si evita eforturile mari si oamenii zgomotosi. Meditatiile in locuri sfinte, ascultarea unor melodii relaxante si dialogurile discrete cu persoane de incredere sunt remediile de care ai cea mai mare nevoie in aceasta perioada. Lasa grijile materiale deoparte! Beneficiezi de suficienti bani si suficiente bunuri, astfel incat sa te ocupi si de cele sfinte. Prudenta la sanatate!

Pesti
Sunt zile interesante la sfarsitul acestei saptamani pentru relatiile cu prietenii si cu persoanele care iti sustin proiectele si demersurile profesionale. Reuniunile cu multa lume si diversa iti vor oferi idei bune privind dezvoltarea activitatii tale din segmentul muncii. Asculta cu interes cele discutate in preajma ta si chiar ar fi bine sa-ti notezi unele detalii. De mare folos iti vor fi peste cateva zile. Relaxeaza-te alaturi de cei dragi!

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop