x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 1 - 2 decembrie. Taurii descoperă noi pasiuni

Horoscop de weekend, 1 - 2 decembrie. Taurii descoperă noi pasiuni

30 Noi 2018   •   13:30
Horoscop de weekend, 1 - 2 decembrie. Taurii descoperă noi pasiuni

Berbec

Te vei confrunta cu unele discuţii în interiorul cuplului, tocmai pentru că intenţiile tale nu şi-au atins scopul. Comunicarea este cea care ar putea să rezolve conflicte.

Taur

Descoperi noi lucruri care îţi plac şi analizezi oportunităţile pe care le-ai putea avea pe acest nou drum pe care vrei să îl începi. Descoperi noi talente pe care le ai.

Gemeni

Este momentul să iei o decizie privind o persoană din viaţa ta. Vrei să elimini tot negativismul din jurul tău, iar primul pas spre această direcţie este să renunţi la oamenii toxici.

Rac

Îţi concentrezi atenţia asupra locuinţei. Vrei să redecorezi sau măcar să aduci spiritul Crăciunului în interiorul locuinţei tale. Weekendul acesta este despre linişte şi familie.

Leu

Cuvintele vor avea un impact puternic asupra persoanelor din jurul tău şi mai ales asupra persoanei iubite. În acest weekend înveţi cât de important este să gândeşti înainte să arunci cuvinte.

Fecioară

Începi să te gândeşti serios la viitor, mai ales pe plan financiar. Vrei să avansezi cât mai repede spre un loc de muncă bine plătit, pentru a putea să faci lucrurile la care visezi de atât de mult timp.

Balanţă

O discuţie cu o persoană apropiată din viaţa ta te pune pe gânduri şi te face să îţi schimbi persectiva în care priveşti lucrurile. Începi să iei în calcul opţiuni la care înainte nu te-ai gândit.

Scorpion

Începi să vezi cum lucrurile la care ai muncit atât de mult în ultima perioadă se concretizează, în sfârşit. Te bucuri de realizări şi ai multă energie pozitivă.

Săgetător

Începi să îţi dai seama că unele conexiuni pe care le ai cu diferiţi oameni nu merită efortul pe care îl depui. Vrei să îţi selectezi mai bine oamenii din jurul tău şi îi cauţi pe cei cu aceleaşi pasiuni.

Capricorn

Conflictele din interiorul familiei încep să devină din ce în ce mai vizibile, având în vedere că în ultima vreme te-ai concentrat asupra muncii, ignorând persoanele din viaţa ta.

Vărsător

Analizezi fiecare lucru care îţi iese în cale, dar şi fiecare om care există în viaţa ta. Acorzi atenţie fiecărui detaliu în parte. Mai mult, încerci să-ţi organizezi mai bine timpul.

Peşti

Îţi schimbi atitudinea faţă de majoritatea lucrurilor din jurul tău. În plus, îi apreciezi mai mult pe cei apropiaţi şi vrei să împarţi cu ei fiecare bucurie simplă. În weekend, ai timp şi pentru relaxare.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 1-2 decembrie