x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 1-2 iulie 2017. Ai șansa de a oferi o bucurie cuiva apropiat

Horoscop de weekend 1-2 iulie 2017. Ai șansa de a oferi o bucurie cuiva apropiat

30 Iun 2017   •   18:56
Horoscop de weekend 1-2 iulie 2017. Ai șansa de a oferi o bucurie cuiva apropiat
Sursa foto: Ola-Ola/Getty Images/iStockphoto

Horoscop de weekend 1-2 iulie 2017. Nu vor fi clipe prea plăcute pentru nativii unei zodii. În același timp, alții vor intra într-o nouă etapă a vieții

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă:  Te afli într-un mediu în care atmosfera este una perfectă. Ești înconjurat de cei dragi și te simți perfect cu ei. Nimic nu poate să îți strice ziua.

Duminică: Nu te baza pe calculele financiare pe care le faci azi. Există o serie de probleme pe care nu le-ai pus pe listă și te vei trezi cu ele nerezolvate.

Taur

Sâmbătă: Gândește-te unde ai greșit pe parcursul lunii trecute și încearcă să remediezi ce ai stricat. Ai o lună la dispoziție.

Duminică: Se vede ca începi să te adaptezi noului tău stil de viață. Ești tot mai activ în cercurile în care te învârți, iar oamenii încep să prindă drag de tine treptat.

Gemeni

Sâmbătă: Ești foarte entuziasmat pentru că ai ocazia de a te face remarcat. Privești spre viitor cu sufletul plin de speranță, convins că totul va merge excelent, iar gândirea pozitivă sta la baza viitorului succes.

Duminică:  Dacă ai senzația că niciunul din visele tale nu s-a îndeplinit, cu siguranță ai făcut o retrospectivă proastă. Ce e cel mai important pentru un om pe lumea asta, înainte de orice? Să fie fericit și sănătos. Sau invers

Rac

Sâmbătă:  Dacă menții o atitutinde pozitivă, politicoasă, vei avea doar de câștigat. Ai șansa de a primi azi o sumă de bani neașteptată.

Duminică:  Lasă-i pe alții să te judece și tu vezi-ți în continuare de treabă. Numai tu știi cât de mult efort depui pentru a supraviețui și cât de greu îți este Fii convins că cei care te critică nu vor rezistă în pielea ta nici măcar o oră!

Leu

Sâmbătă: Te numeri printre favorizații acestei zile, dar succesul depinde doar de acțiunile tale. Ai grijă mare ce decizie vei lua!

Duminică:  Te simți cam singurel în munca pe care o depui azi. Nimeni nu are curajul să se înscrie la ce te-ai înhămat tu, iar asta chiar e o dovadă de vitejie.

Fecioară

Sâmbătă: Ai șansa de a oferi o bucurie cuiva apropiat. Poate fi vorba  doar de o vorbă bună, o clipă de pace, lucruri care fac cât o mie de cadouri.

Duminică: Apare, în sfârșit, soarele pe strada ta. Bucură-te de razele acestuia și învață să funcționezi ca un panou solar: captează toată energia sa benefică și păstreaz-o pentru zilele proaste care vor urma.

 

Citeste AICI horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop