x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 1-2 septembrie. Taurii se concentrează pe distracție

Horoscop de weekend, 1-2 septembrie. Taurii se concentrează pe distracție

31 Aug 2018   •   12:09
Horoscop de weekend, 1-2 septembrie. Taurii se concentrează pe distracție

Berbec

Vrei să vezi tot mai multe rezultate mari în activitățile care îți plac. Simți nevoia să fii cât mai productiv și începi să fii nerăbdător. Încearcă să acorzi suficient timp fiecărui lucru pe care îl faci. 

Taur

Nu prea îți pasă ce urmează să se întâmple în acest weekend, atâta timp cât este vorba de distracție. Renunți la a te mai gândi la responsabilitățile pe care le ai și acorzi mult timp relaxării. 

Gemeni

Potrivit horoscopului tău de weekend, modul perfect de a-ți petrece timpul va avea legătură cu orice ține de relaxare: vizionarea unui film, cititul unei cărți sau pur și simplu un somn bun și odihnitor. 

Rac

Vei avea un weekend aglomerat. Va fi nevoie să te împarți între viață personală și viață profesională, iar toată această agitație te va extenua. Încearcă să îți acorzi și ție puțin timp. 

Leu

Vrei să atragi atenția unei anumite persoane, iar pentru acest lucru ești dispus să faci orice este nevoie. Tot efortul depus va avea rezultatele dorite, astfel va fi un weekend cu adevărat reușit. 

Fecioară

Potrivit horoscopului tău de weekend, vei avea parte de o experiență care te va învăța lucruri importante. Reușești să te dezvolți personal și profesional și apare dorința de a-ți depăși limitele. 

Balanță

Ești mai emoțional decât în mod normal, iar empatia atinge cote maxime. Nu este nevoie să te îngrijorezi, lucruri pe care le simți sunt normale, având în vedere că treci printr-o nouă etapă a vieții tale. 

Scorpion

Ești înconjurat de prieteni și familie în acest weekend. Reușești să îți împarți timpul cum trebuie și ai parte de multă distracție în acest weekend, ciar dacă nu prea reușești să te odihnești.

Săgetător

Chiar dacă socializezi, mintea ți se îndreaptă tot spre muncă. Ai unele lucruri de terminat, iar cât timp le amâni stresul va persista. Încearcă să te organizezi mai bine și să te ocupi de responsabilități. 

Capricorn

Vrei neapărat să scapi de rutină, motiv pentru care decizi să pleci din oraș și să te bucuri de liniște. Poate o plimbare la munte sau o zi cu cortul la mare împreună cu persoana iubită ar fi o idee grozavă. 

Vărsător

Petreci timp cu persoana dragă ție, iar acest lucru înseamnă că o să ai parte de un weekend grozav. Ajungeți să vă cunoașteți mai bine, iar relaxarea face și ea parte din plan. Poate este momentul să treceți la următoarea etapă.

Pești

Weekendul tău se împarte în două: în prima parte a weekendului îți petreci timpul lucrând la un proiect important cu colegii, iar în a doua parte a weekendul îți îndrepți toată atenția către distracție și familie. 
 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 1-2 septembrie