x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 10/11 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 10/11 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

09 Aug 2013   •   16:29
Horoscop de weekend, 10/11 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________

Berbec
Sambata se intrezaresc treburi de rutina, fie acasa alaturi de familie, fie la serviciu. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca exista riscul ca in zilele urmatoare sa reiei tot ce intreprinzi in aceasta zi. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv, de aceea ar fi bine sa te odihnesti mai mult si sa te hranesti adecvat. Duminica indreapta-ti atentia catre relatiile parteneriale. Partenerul de viata sau colaboratorii iti pot crea neplaceri, insa sunt momente pasagere.

Taur
Finalul acestei saptamani iti aduce ceva distractii alaturi de cei dragi. Asteptarile tale s-ar putea sa fie prea mari, pentru ceea ce iti ofera persoana iubita sau copiii. Concentreaza-te mai mult pe propria ta fiinta si relaxeaza-te printr-un hobby. Duminica se intrezaresc neplaceri legate de sanatate, dar cu o minima ingrijire le poti depasi. Evita spatiile aglomerate, expunerea excesiva la soare si eforturile de orice fel.

Gemeni
Sambata sunt momente potrivite pentru a sta acasa, alaturi de membrii familiei. Te poti gandi la imbunatatirea spatiul locativ, insa evita sa depui eforturi prea mari in acest sens. Este posibil ca zilele urmatoare sa te razgandesti vizavi de tot ce tine de casa. Impartaseste celor dragi planurile tale locative sau planurile legate de petrecerea timpului impreuna intr-o minivacanta. Duminica s-ar putea sa apara din senin o petrecere surpriza.

Rac
S-ar putea sa pleci intr-o calatorie scurta la sfarsitul acestei saptamani, fie la rude sau prieteni, fie de la serviciu esti trimis in delegatie. Nu pune mare baza pe evenimentele si discutiile zilei de sambata, deoarece contextul astral predispune la razgandiri in urmatoarele zile. Duminica, sufletul tau are nevoie sa stea acasa, printre cei dragi. Nostalgia trecutului si a vacantelor petrecute in copilarie te invaluie intreaga zi. Sunt momente bune pentru a-ti vizita locurile natale sau pentru a sporovai cu o ruda draga.

Leu
Sambata esti tentat de cumparaturi, fie ele necesare sau nu. Recomandabil este sa te stapanesti si sa iti orientezi bugetul doar catre cheltuielile strict necesare. Este posibil ca in urmatoarele zile sa fii nemultumit de achizionarile din acest weekend sau pur si simplu sa descoperi ca iti doreai altceva. Duminica se intrezareste o intalnire sau o discutie importanta cu cineva din anturajul tau apropiat. Sau poti calatori pe o distanta scurta intr-un loc drag sufletului tau.

Fecioara
Starile tale de spirit sunt fluctuante la finalul acestei saptamani. Ba ai chef sa te implici in mai multe treburi deodata, ba iti piere cheful cat ai clipi. Controleaza-ti reactiile, pentru ca risti sa ajungi la neplaceri cu cei din jur. Ar fi bine sa te ocupi doar de treburi usoare. Duminica, gandurile iti vor fi atrase de domeniul profesional in care activezi. Situatia conditiilor de munca si la salarizarii este defavorabila, insa ai rabdare ca lucrurile se vor aranja curand in favoarea ta.

Balanta
Se recomanda detasare de cotidian la finalul acestei saptamani. Mai ales sambata, contextul astral te predispune la fluctuatii energetice si de aici starile tale sunt greu de inteles si acceptat de catre cei din jur. Fii cat mai discret si ai grija de sanatatea ta. Evita totusi pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale,  pentru ca se pot produce erori greu de remediat. Duminica te vei simti mai bine, insa nu forta nota. Rezuma-te la activitati usoare, de vacanta.

Scorpion
Sambata se intrezaresc intalniri agreabile cu prietenii. Fii prudent, deoarece  exista riscul sa apara neplaceri cand te astepti mai putin din partea unora care par a-ti fi prieteni sau protectori. De asemenea evita discutiile importante, promisiunile sau deciziile majore, chiar si fata de tine insuti. Asta pentru ca peste cateva zile te vei razgandi din plin. Duminica, organismul tau va da semne se oboseala. Ingrijeste-te, plimba-te in aer liber si odihneste-te mai mult.

Sagetator
Finalul acestei saptamani iti aduce evenimente cu multa lume. Apar in jurul tau cunostinte vechi, poate chiar fosti colegi de serviciu, dar si colegi actuali. Esti bine vazut de ceilalti, insa ti se observa fiecare pas sau gest. Sunt momente favorabile de a afla informatii noi legate de locul tau de munca sau de un alt serviciu pe care il vizezi. Duminica esti inconjurat de prieteni si de sustinatori importanti. Bucura-te de prezenta si conversatiile lor.

Capricorn
Finalul acestei saptamani iti aduce noutati din strainatate. Totusi, nu lua de bun cele aflate sambata, deoarece peste ceva timp vor aparea rasturnarile de situatie. Daca esti implicat intr-un proces de invatare-evaluare, fii prudent si pregateste-te pe indelete. Duminica sunt posibile evenimente mondene, alaturi de oameni importanti. Bucura-te de prezenta celorlalti si sustinet-ti punctele de vedere cu tact si diplomatie.

Varsator
Sambata s-ar putea sa fie nevoie sa achiti facturi sau datorii restante. Intr-un fel esti nemultumit ca trebuie sa dai bani, insa ai de unde. Totusi retine faptul ca trebuie sa te bazezi mai mult pe veniturile tale si mai putin pe cele ale altora. Duminica este favorabila activitatilor culturale si dialogurilor cu persoanele aflate in strainatate. Sunt momente bune pentru a-ti imbunatati palmaresul educativ cu noutati legate de istoria si cultura altor tari.

Pesti
Gustul dulce-amar predomina in relatiile parteneriale. Sunt momente pasagere, de aceea nu pune la suflet chiar tot ce se petrece in acest segment de viata, mai ales sambata. Traversezi o perioada in care emani un farmec aparte, dar si un mister greu de patruns. Relatiile cu ceilalti te pot inspira in a demara proiecte fructuoase si pe termen lung. Duminica se intrezaresc chestiuni financiare legate de banii si bunurile detinute in comun cu altii. Fie descoperi neachitarea unor facturi sau alte datorii, fie afli informatii legate de o mostenire sau un partaj.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic