x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 11-12 august. Racii încearcă să atingă echilibrul

Horoscop de weekend, 11-12 august. Racii încearcă să atingă echilibrul

10 Aug 2018   •   13:26
Horoscop de weekend, 11-12 august. Racii încearcă să atingă echilibrul

Berbec

Ai foarte multă încredere în tine și începi să realizezi că meriți ce este mai bun în viață. Începând cu acest weekend nu mai vrei să faci compromisuri, iar acest lucru înseamnă și că începi să ai așteptări din ce în ce mai mari de la cei din jurul tău. 

Taur

Ești foarte concentrat pe lucrurile pe care le ai de făcut acasă, cât și pe încercarea de a petrece cât mai mult timp cu familia. În orice caz, unii dintre prietenii tăi nu vor vedea importanța de a petrece timp cu familia și este posibil să apară unele conflicte.

Gemeni

Chiar dacă ți-ai făcut temele, tot ești pe punctul de a te confrunta cu o problemă pe care nu poți să o rezolvi. Încearcă să ceri păreri de la cât mai mulți oameni și o să descoperi că rezolvarea nu este atât de complicată pe cât ai crezut inițial. 

Rac

Începi să realizezi că ai nevoie atât de siguranță financiară, cât și de siguranță emoțională. Nu prea reușești să împaci viața profesională cu cea personală, iar acest lucru te pune pe gânduri în weekend. Vrei să faci o schimbare care să-ți permită să ai un echilibru. 

Leu

Apar unele schimbări în modul în care percepi lucrurile și, de asemenea, începi să faci unele schimbări acasă. Fie că redecorezi, fie că te concentrezi mai mult pe curățeni în acest weekend, după ce termini treaba, satisfacția nu va întârzia să apară. 

Fecioară

Ești îmbrăcat în mister, plin de enigme, greu de înțeles, iar în acest weekend o să reușești să găsești cuvintele potrivite pentru a exprima motivele pentru care ești așa. Cei din jurul tău vor ajunge să te cunoască mai bine și vor apărea prietenii solide. 

Balanță

Potrivit horoscopului tău de weekend, începi să acorzi mai multă importanță activităților sociale. Petreci mult timp în aer liber, alături de prieteni, iar acest lucru te ajută să te relaxezi cu adevărat. Există șanse mari să-ți construiești amintiri uimitoare, în acest weekend. 

Scorpion

Ai foarte multă energie și ești entuziasmat de toate lucrurile care se întâmplă în jurul tău. Acum ai curajul să încerci toate lucrurile pe care nu ai putut să le faci din cauza fricii. Cu toate acestea, încearcă să-ți păstrezi rațiunea. 

Săgetător

Ești un visător, deci nu este nicio surpriza ca plănuiești să faci ceva măreț. Cu toate acestea, nerăbdarea specifică îți cam pune piedici. Încearcă să-ți așterni ideile pe o foaie și să te gândești la toate alternativele posibile. Nu te descuraja dacă nu iese din prima. 

Capricorn

Ai parte de mult romantism în acest weekend. Petreci timp cu persoana iubită și vă bucurați de momente unice. De asemenea, ajungeți să vă cunoașteți mai bine și să puneți la cale niște planuri de viitor împreună. 

Vărsător

Fie că este vorba de viața personală sau de cea profesională este bine să începi să renunți la orgoliu și să acorzi mai multă încredere ideilor venite din alte părți. Este bine să ai încredere în ideile tale, însă asta nu înseamnă că ideile celorlalți trebuie ignorate. 

Pești

Nu contează ce se află pe agenda ta în acest weekend, lucrurile se vor schimba de la o oră la asta. Cel mai bine ar fi să te lași purtat de val și să fii spontan. Dacă te concentrezi asupra planului, stresul va începe să apară.

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 11-12 august