x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 11 - 12 iulie. Balanțele se bucură de liniște, departe de oraș

Horoscop de weekend, 11 - 12 iulie. Balanțele se bucură de liniște, departe de oraș

10 Iul 2020   •   11:30
Horoscop de weekend, 11 - 12 iulie. Balanțele se bucură de liniște, departe de oraș

Berbec

Petreci timp cu familia și încerci să rezolvi niște conflicte mai vechi. De asemenea, în acest weekend reușești să te cunoști mai bine.

Taur

Petreci timp alături de partenerul de cuplu, iar o discuție mai serioasă pe care o aveți te ajută să realizezi ce trebuie să faci pentru a-ți atinge aspirațiile.

Gemeni

Weekendul acesta este despre relaxare. Stai alături de persoanelor importante din viața ta și de bucuri de timpul liber pe care îl ai.  

Citește și Horoscop săptămânal, 13 - 19 iulie. Vărsătorii învață să se bucure de lucrurile mărunte

Rac

Te gândești mult la o idee de afaceri pe care ai tot ignorat-o în ultima vreme. Vrei să faci ceva pentru tine, iar acum găsești determinarea necesară.

Leu

Te bucuri de relaxare. Weekendul acesta iei o pauză de la toată agitația din ultimele zile și îți aloci puțin timp pentru tine.

Fecioară

Weekendul acesta încerci să acumulezi cât mai multe informații în legătură cu un domeniu care te interesează. Ai parte de un sfârșit de săptămână productiv.

Balanță

Petreci timp alături de prieteni și reușiți să scăpați de agitația specifică orașului. Te bucuri de fiecare moment de liniște, departe de oraș.

Horoscop de weekend, 11 - 12 iulie

Scorpion

Te gândești mult la carieră și la lucrurile pe care vrei să le faci în viitor. Astfel, în acest weekend petreci mult timp singur pentru a pune la punct un plan.

Săgetător

Petreci timp singur și încerci să te cunoști mai bine. Astfel, încerci tot felul de activități care scot la iveală noi lucruri despre tine.

Capricorn

Nu reușești să te bucuri de weekend, pentru că mintea îți fuge la toate responsabilitățile pe care le ai și pe care nu ai reușit să le duci la bun sfârșit. Ai parte de un weekend agitat.

Vărsător

Petreci timp alături de prieteni. Weekendul acesta este despre distracție și despre deconectare de la tot ce este specific în timpul săptămânii.

Pești

Primești vești bune care te ajută să ai mai multă încredere în tine. În acest weekend, te bucuri de reușită și găsești determinarea pentru a face tot ce îți propui.

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 11-12 iulie horoscop