x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 11 - 12 mai. Vărsătorii, mai sensibili decât în mod normal

Horoscop de weekend, 11 - 12 mai. Vărsătorii, mai sensibili decât în mod normal

10 Mai 2019   •   13:23
Horoscop de weekend, 11 - 12 mai. Vărsătorii, mai sensibili decât în mod normal
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Te gândești să faci niște schimbări majore când vine vorba de carieră. Începi să te gânești din ce în ce mai mult la vechile pasiuni.

Taur

În acest weekend, petreci mare parte din timp singur și încerci să înțelegi mai bine motivele din spatele deciziilor pe care le-ai luat de-a lungul timpului.

Gemeni

Îți dedici mare parte din timp unor proiecte care te vor ajuta pe termen lung. Muncești din greu, însă oboseala nu va face parte din program.

Rac

Petreci mult timp cu niște prieteni buni cu care nu ai mai vorbit de mult. Cu toate acestea, vrei să-ți aloci timp și pentru tine.

Leu

Ai o mulțime de planuri pentru acest weekend și te descurci din ce în ce mai bine când vine vorba de organizarea timpului. Ai un weekend productiv.

Fecioară

Petreci mult timp acasă și te ocupi de treburile pe care le-ai tot ignorat în ultima vreme. Fie că e vorba de redecorare sau de relaxare, faci ce este nevoie.

Balanță

Ai rutinele bine puse la punct, însă în acest weekend vrei să ieși din tipare. Vrei să încerci ceva nou, iar discuțiile cu prietenii îți oferă curajul necesar.

Scorpion

Ai parte de niște discuții serioase în interiorul familiei. Nu este cazul să-ți faci griji, sinceritatea este esențială pentru a trece peste probleme.

Săgetător

Te gândești din ce în ce mai mult la problemele financiare și, totuși, paradoxal, nu reușești să te oprești din cheltuit. Vorbește cu cineva apropiat.

Capricorn

Te ocupi de lucrurile pe care ți le dorești. Nu mai vrei să faci compromisuri când vine vorba de plăcerile tale. Reușești să-ți reîncarci bateriile.

Vărsător

Ai parte de mai mult sentimentalism decât în mod normal, pentru că reacționezi cu mai multă sensibilitate la lucrurile din jurul tău.

Pești

Petreci mult timp în aer liber și reușești să cunoști oameni noi, care se pot transforma în prieteni. Te bucuri pe deplin de timpul liber.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 11-12 mai