x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 12/13 iulie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 12/13 iulie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

12 Iul 2014   •   00:12
Horoscop de weekend, 12/13 iulie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
 
Berbec
Sambata te vei afla in mijlocul unor reuniuni importante cu multa lume. Fie ca este vorba despre mediul familial, fie despre cel profesional, provocarile sunt frecvente si bine este sa te concetrezi pentru a le face fata. Cumva, din umbra primesti sprijin, asa incat joaca-ti degajat rolul care iti revine in fata altora. Duminica sunt momente favorabile pentru a te intalni si relaxa cu prietenii. Fii prudent in privinta cheltuielilor pe distractii, cadouri sau mofturile altora.

Taur
Finalul acestei saptamani iti aduce momente bune pentru a-ti imbunatati sistemul de valori. Vizioneaza un spectacol de teatru, un film bun sau participa la cursuri de weekend. Posibil sa fii sprijinit in demersurile tale de largire a orizontului cunoasterii de catre partenerul de viata sau de un colaborator profesional. Duminica se intrezaresc dialoguri sau intalniri cu un sef sau cu o ruda importanta. Imaginea ta in ochii celorlalti se poate modifica.

Gemeni
Weekend-ul este potrivit reevaluarii bugetului de venituri si cheltuieli. Traseaza-ti planuri de investitii, insa ar fi bine sa cunosti doar tu detaliile importante. De asemenea, gandeste-te pe indelete la posibilitati noi de castig dintr-o activitate profesionala. Traversam o perioada in care se pare ca ai suficienti bani pentru cheltuielile cotidiene, dar si pentru a oferi cadouri deosebite celor dragi.

Rac
Energia de care dispui zilele acestea ar trebui sa o canalizezi inspre colaborarile socio-profesionale. Ai sanse sa vezi clar ce relatii mai trebuie pastrate, ce actiuni comune cu altii si unde trebuie sa iei masuri imediate pentru a-ti imbunatati viata. Provocarile celorlalti sunt doar instrumentele necesare care te determina sa adopti o noua conduita vizavi de parteneri si colaborari. Fii prudent si neimplicat emotional.

Leu
Bine ar fi sa te odihnesti zilele acestea. Tentatia de a-ti continua activitatea de la serviciu sau de a te afunda in treburile de rutina ale casei este la cote mari. Colegii de serviciu, dar chiar si partenerul de viata te pot ajuta suficient cu toate acestea. Accepta-le sprijinul si dozeaza-ti eforturile. Organsimul iti este obosit si are nevoie de ingrijiri speciale. Adopta o dieta de sezon, hidrateaza-te suficient si dormi mai mult.

Fecioara

Sambata, activitatile realizate impreuna cu copiii sau cu persoana iubita iti pot aduce linsite si voie buna. Chiar daca pe alocuri exista si divergente de opinie, cu putin efort si bunavointa se pot aplana. Totusi, deschide-ti mai mult sufletul fata de cei dragi si ai incredere in alegerile lor. Duminica, recomandabil este sa te odihnesti si sa iti planifici in tihna treburile pe urmatoarea saptamana.

Balanta

Deosebite sunt zilele acestea, dialogurile si intalnirile cu membrii familiei. Este posibil sa lamuresti chestiuni patrimoniale, dar si neplaceri existente in familie de multa vreme. Din cand in cand, viata te provoaca sa iti schimbi viziunea fata de neam si relatii de rudenie. Asta inseamana ca apar tot felul de situatii bulversante care, uneori incet, dar sigur, alteori mai rapid te ajuta sa privesti si sa abordezi totul cu alti ochi.

Scorpion
Relatiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente si de bun augur, mai ales sambata. Avalansa de informatii din aceste zile, iti poate bulversa mentalul si rasturna planurile de viitor. Tempereaza-ti reactiile si nu pleca urechea la tot de auzi. Evita orice fel de implicare in treburile celorlalti. Ar fi bine sa iti planifici un curs de instruire personala sau profesionala. Duminica, provocarile vin din partea membrilor familiei.

Sagetator
Se intrezaresc cheltuieli la sfarsitul acestei saptamani. Pe de o parte este nevoie de cumparaturi necesare traiului zilnic, insa pe de alta parte trebuie sa oferi si niscai cadouri celor dragi. Fii chibzuit la bani si evita planurile financiare de anvergura. Sprijinul material al partenerului de viata sau al colaboratorilor profesionali este consistent, dar nu forta nota. Duminica sunt momente bune pentru a te intalni cu prietenii sau cu rudele apropiate.

Capricorn
Emotivitatea si subiectivismul sunt atributele de baza in acest weekend. Ai spor si succes numai in activitati personale. De aceea, canalizeaza-ti eforturile pentru imbunatatirea starii tale de spirit si lasa-i in pace pe ceilalti. Planifica-ti sedinte la un salon de infrumusetare, la o sala de intretinere fizica sau plimba-te in locurile preferate cu cineva drag sufletului tau. Duminica, verifica-ti bugetul cheltuielilor.

Varsator

Odihna ar trebui sa fie activitatea principala din aceste zile. Posibil sa intampini neplaceri legate de sanatatea oaselor, articulatiilor, sistemul digestiv. Chiar trebuie sa te ingrijesti mai mult si la nevoie cere si urmeaza sfatul specialistilor. Dietele potrivite, hidratarea suficienta si plimbarile in aer liber te pot ajuta mult. Pe de alta parte, tensiunile mocnite din sfera muncii te provoaca mult. Evita reactiile imprudente fata de ceilalti.

Pesti
Relatiile cu prietenii sunt rascolitoare. Sunt momente bune pentru a-ti selecta oamenii de incredere si proiectele de viitor in care vrei sa te implici alaturi de altii. Cineva aflat in strainatate iti poate oferi sfaturi pretioase vizavi de modul in care sa abordezi un anumit sgment socio-profesional. De retinut ca esti mau mult pe fortele tale, iar protectori, sustinatori sau prieteni adevarati ai putini sau chiar deloc.

Astrolog Anca Gordin Stoica  
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


Citeste si
Care sunt cei mai periculoși șoferi, în funcție de zodie? 

HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
Horoscopul... rochiilor de mireasă. Ce model ți se potrivește, în funcție de zodia în care te-ai născut



×
Subiecte în articol: horoscop felicia