x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 12 - 13 mai. Taurii sunt creativi

Horoscop de weekend, 12 - 13 mai. Taurii sunt creativi

11 Mai 2018   •   19:00
Horoscop de weekend, 12 - 13 mai. Taurii sunt creativi

Horoscop Berbec

Curajul tău nu are limite, iar în acest weekend ai şansa să îl demonstrezi. Vei spune exact ce îţi doreşti, când îţi doreşti, indiferent de consecinţe.

Taur

Ţine-ţi nişte foi aproape, căci vei avea nevoie să aşterni toate ideile nebuneşti sau absolut interesante care îţi vor trece prin minte. Vei avea un weekend plin de creativitate.

Gemeni

Vei avea de o interacţiune neaşteptată cu un prieten mai vechi, astfel lucrurile nu vor decurge aşa cum le plănuisei tu iniţial. Vei avea nevoie de puţină linişte.

Rac

Cine a ştiut că eşti aşa un inovator? Ai idei complet inedite care pot fi puse în aplicare cu uşurinţă. Astfel, reuşeşti să găseşti tot felul de rezolvări interesante problemelor cu care te confrunţi.

Leu

Îţi doreşti să pleci într-o mică aventură, însă încearcă să analizezi mai bine locurile în care urmează să pleci, înainte să îţi faci bagajele.

Fecioară

Încearcă să nu-ţi asumi riscuri pe cheltuielile altcuiva. De asemenea, este important să nu iei decizii pripite când vine vorba de credite şi dobânzi.

Balanţă

Nu spune lucruri pe care nu le crezi cu adevărat. În acest weekend eşti predispus unor comentarii răutăcioase, chiar dacă acesta nu este felul în care gândeşti.

Scorpion

Încearcă să alegi o alăturare mai potrivită de cuvinte înainte să începi să-ţi exprimi ideile. În acest weekend, oamenii nu-ţi vor aprecia ideile briliante, dacă nu sunt împachetate frumos.

Săgetător

În acest weekend, îţi împarţi atenţia între bani şi dragoste, iar elementul surpriză va acţiona în interesul tău. Încearcă să te gândeşti bine înainte de fiecare decizie.

Capricorn

În acest weekend eşti persoana care face legătura tuturor cu realitatea. Încerci să înţelegi modul în care lucrurile funcţionează şi accepţi finalul inevitabil al evenimentelor.

Vărsător

Îţi doreşti să vizitezi o mulţime de locuri, însă cele două zile nu îţi sunt suficiente pentru toate planurile pe care le ai. În schimb, petreci timp de calitate cu oamenii dragi ţie.

Peşti

O problemă financiară se mişcă destul de repede, aşa că ar trebui să te pregăteşti şi să îţi faci un plan pentru a ieşi din încurcătură. O discuţie cu un prieten ar putea ajuta.

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 12-13 mai