x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 12 - 13 octombrie. Balanțele au parte de un weekend productiv

Horoscop de weekend, 12 - 13 octombrie. Balanțele au parte de un weekend productiv

11 Oct 2019   •   11:39
Horoscop de weekend, 12 - 13 octombrie. Balanțele au parte de un weekend productiv

Berbec

Energia este prezentă în acest weekend, iar tot ce ține de viața sentimentală decurge perfect. Pe de altă parte, apar unele schimbări importante care țin de carieră și, în general, de viitorul profesional.

Taur

Participi la niște cursuri care te ajută să îți organizezi mai bine timpul, să ai mai multă grijă la cheltuieli și, în general, să ai o viață mai bine pusă la punct. Încearcă să acorzi atenție și partenerului de cuplu.

Gemeni

Nu ai energia cu care ești obișnuit, ci dorești să acorzi mai multă atenție odihnei. Ai avut parte de o săptămână obositoare, iar acum simți nevoia să te relaxezi. Mergi la un film, citești o carte, faci tot ce nu ai făcut în această săptămână.

Rac

Cunoști pe cineva nou care îți poate deschide noi portiție pe plan profesional, încearcă să nu ratezi aceste oportunități. În plus, descoperi că ești pe aceeași lungime de undă cu această nouă persoană din viața ta.

Leu

Ești hotărât să faci unele schimbări când vine vorba de stilul de viață. Kilogramele în plus sau lipsa de energie te-au făcut să te hotărășit să faci niște schimbări, începând de la dietă și culminând cu activitatea fizică.

Fecioară

Ai multă energie și multă încredere în propria persoană. Astfel, reușești să duci la bun sfârșit tot ce îți pui în minte. În plus, petreci timp de calitate alături de prieteni vechi pe care nu i-ai mai văzut de mult timp.

Balanță

Te gândești mult la viitor și începi să muncești pentru lucrurile pe care ți le dorești. Astfel, în aceast weekend acumulezi informații care te vor ajuta pe plan profesional. Se anunță un weekend productiv.

Scorpion

Apar unele probleme care țin de starea de sănătate. Ai tot ignorat semnalele pe care ți le dă corpul, însă în aceast weekend iei atitudine. Pe de altă parte, veștile bune vin din zona sentimentală.

Săgetător

Vezi niște oportunități care țin de zona financiară și nu ai de gând să le ratezi. Muncești din greu și vrei să ajungi în punctul în care problemele care țin de bani să fie istorie. Viața sentimentală decurge normal.

Capricorn

Ai multă energie pozitivă, iar creativitatea nu lipsește deloc în acest weekend. Ai o mulțime de idei pe care vrei să le pui în aplicare, iar cei din jur sunt gata să te ajute să-ți atingi obiectivul.

Vărsător

Petreci mult tim singur, în acest weekend. Te concentrezi pe nevoile pe care le ai și pe care le-ai tot ignorat în ultima săptămână. Încerci să te reconectezi cu propria persoană și să-ți răspunzi la unele întrebări.

Pești

Petreci mare parte din timp alături de prieteni și reușiți să puneți la punct un plan de vacanță. Te gândești tot mai mult să scapi de agitația orașului, iar acest plan te ajută să găsești energia necesară să treci peste o nouă săptămână.  

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 12-13 octombrie