x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 13 - 14 iulie. Taurii nu mai fac compromisuri

Horoscop de weekend, 13 - 14 iulie. Taurii nu mai fac compromisuri

12 Iul 2019   •   14:42
Horoscop de weekend, 13 - 14 iulie. Taurii nu mai fac compromisuri
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Ai parte de schimbări când vine vorba de viața sentimentală. O discuție serioasă cu partenerul de cuplu poate duce la o decizie privind viitorul relației.

Taur

Nu mai vrei să faci tot ce-ți stă în putință pentru a te face plăcut. Nu mai vrei să faci compromisuri și ai tot mai multă încredere în propria persoană.

Gemeni

Nu prea reușești să comunici eficient, ceva cu totul neobișnuit pentru tine. În acest weekend vrei să petreci mare parte din timp în casă, pentru a te relaxa.

Rac

Ai tendința să iei decizii în numele tuturor, iar în acest weekend o să intri și în unele conflicte din această cauză. Încearcă să acorzi credit celor din jur.

Leu

Nu dispui de energia necesară pentru a face tot ce îți propui, în acest weekend. Cel mai bine ar fi să acorzi mai multă atenție odihnei.

Fecioară

Petreci mult timp alături de prieteni și participați la tot felul de evenimente sociale. Mai mult, reușești să te conectezi cu tot felul de oameni cu care ești pe aceeași lungime de undă.

Balanță

Ai tendința să te închizi în tine în acest weekend, iar această atitudine nu este tocmai potrivită. Încearcă să discuți cu cineva apropiat despre felul în care te simți.

Scorpion

Petreci timp alături de o persoană de care te simți atras de mult timp. În acest weekend ai, în sfârșit, curajul să vorbești deschis despre sentimentele tale.

Săgetător

Te bucuri de libertate. Lași în urmă agitația din oraș și faci o excursie scurtă în care o să ai parte de o mulțime de experiențe noi.

Capricorn

Petreci mult timp cu persoana iubită. Fie că alegeți să petreceți timpul în casă, fie că ieșiți la o plimbare, ai parte de clipe pline de romantism.

Vărsător

Te bucuri de curajul care ți-a lipsit în ultima perioadă. Astfel, acum este momentul ideal să vorbești despre ceea ce simți sau să te apuci de un proiect pe care l-ai tot amânat.

Pești

Vrei să știi adevărul cu orice preț, chiar dacă acesta este dureros. În acest weekend înveți să faci față răspunsurilor negative, iar acest lucru te ajută să crești.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 13-14 iulie