x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 13 - 14 iunie. Gemenii vor să renunțe la persoanele toxice din jurul lor

Horoscop de weekend, 13 - 14 iunie. Gemenii vor să renunțe la persoanele toxice din jurul lor

12 Iun 2020   •   14:11
Horoscop de weekend, 13 - 14 iunie. Gemenii vor să renunțe la persoanele toxice din jurul lor
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În acest weekend te bucuri de multă energie pozitivă. Reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. Încearcă, totuși, să îți acorzi timp și pentru a te relaxa.

Taur

Începi să îți dai seama că aspirațiile tale sunt la fel de importante ca ale celor din jurul tău și că nu este necesar să le pui pe planul doi.

Gemeni

Încerci să îți analizezi mai bine persoanele cu care îți petreci timpul. Vrei să stai departe de orice influență negativă, iar pentru a face asta este nevoie să renunți la oamenii toxici din viața ta.

Rac

Petreci timp alături de familie și reușești să te bucuri de fiecare moment. În plus, te relaxezi și elimini tot stresul pe care l-ai acumulat în ultima perioadă.

Leu

Creativitatea te definește, în această săptămână. Te ocupi de pasiunile pe care le ai și reușești chiar să faci progrese semnificative, în această direcție.

Fecioară

În acest weekend îți concentrezi atenția spre tot ce înseamnă muncă. Vrei să recuperezi și să faci pași importanți în direcția pe care ți-o dorești.

Balanță

Weekendul acesta se rezumă doar la relaxare. Reușești să te bucuri de puțin timp liber și faci tot ceea ce nu ai putut în timpul săptămânii: de la vizionarea de filme la statul cu prietenii.

Scorpion

Optimismul te caracterizează, în acest weekend. Faci tot ceea ce îți propui și, în plus, reușești să îi motivezi și pe cei din jurul tău.

Săgetător

Petreci timp alături de partenerul de cuplu și te bucuri de fiecare moment de intimitate. În plus, reușiți să vă cunoașteți mai bine și descoperiți că aveți o mulțime de lucruri în comun.

Capricorn

Petreci mult timp în natură, alături de persoanele importante din viața ta. Reușești să scapi de agitația specifică orașului și să te relaxezi cu adevărat.

Vărsător

În acest weekend încerci să te cunoști mai bine. Astfel, îți petreci mare parte din timp singur și să răspunzi la o serie de întrebări mai vechi. Meditația poate fi o idee bună.

Pești

În acest weekend te ocupi de tot ce înseamnă pasiuni. Astfel, îți concentrezi atenția spre zona artelor și, prin urmare, reușești să te bucuri de timpul liber.

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 13-14 iunie horoscop