x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 13 - 14 octombrie. Taurii se concentrează pe trecut

Horoscop de weekend, 13 - 14 octombrie. Taurii se concentrează pe trecut

12 Oct 2018   •   13:30
Horoscop de weekend, 13 - 14 octombrie. Taurii se concentrează pe trecut

Berbec

În acest weekend înveţi să renunţi la orgoliu şi să soliciţi ajutorul celor din jurul tău atunci când ai nevoie, cu atât mai mult cu  cât prietenii tăi ţi-au dovedit de fiecare dată că te poţi baza pe ei.

Taur

Te gândeşti mult la trecut. Chiar dacă iniţial ai crezut că ai trecut peste o anumită etapă din viaţa ta, în acest weekend îţi dai seama că acea rană nu este complet vindecată. Discută cu cineva apropiat.

Gemeni

Nu ştii care ar trebui să fie următorul pas pe care să îl faci pentru a putea să ajungi în punctul în care îţi doreşti. În plus, partea emoţională nu te ajută să te relaxezi. Încearcă să discuţi cu cineva pentru a scăpa de energia negativă.

Rac

Descoperi noi moduri prin care să îţi cultivi talentele şi creativitatea. În plus, ştii cum să atragi atenţia oamenilor care ar putea să te ajute să-ţi îndeplineşti visul. Weekendul acesta te dezvolţi!

Leu

Ai planuri mari şi nu mai ai de gând să renunţi la ele sau să le pui pe locul doi. Îţi concentrezi toată energia asupra lucrurilor pe care ştii că le ai de făcut pentru ca viaţa ta să ajungă în punctul în care îţi doreşti.

Fecioară

Primul weekend plin de relaxare, după toată agitaţia din ultima perioadă. Acum a venit momentul să petreci puţin timp de unul singur, în intimitatea oferită de propria locuinţă pentru a putea să-ţi încarci bateriile.

Balanţă

Îţi concentrezi toată atenţia asupra acumulării de informaţii. Descoperi un nou subiect care te atrage, iar orice dialog pe care încerci să îl porţi se îndreaptă, inevitabil, către această direcţie.

Scorpion

În acest weekend te bucuri de rezultatul eforturilor din ultima săptămână. Astfel, petreci timp cu prietenii şi reuşeşti, în cele din urmă, să te distrezi, după toată munca din ultima perioadă.

Săgetător

Înveţi care este puterea cuvintelor. Eşti predispus la unele conflicte, tocmai pentru că nu îţi alegi cuvintele cu grijă, ci tinzi să le arunci fără să te gândeşti la ce simte cel din faţa ta. Empatizează mai mult!

Capricorn

Renunţi la orice fel de responsabilitate pe care o ai. Pui pauză tuturor lucrurilor pe care le ai de făcut şi te bucuri de compania unei persoane dragi din viaţa ta. De asemenea, vrei să-ţi selectezi mai bine oamenii din jurul tău.

Vărsător

Încerci să înţelegi mai bine ceea ce îţi doreşti. Un conflict cu partenerul de cuplu te face să te gândeşti mai bine la ce înseamnă fericirea pentru tine, pentru a putea să o cauţi în locul potrivit.

Peşti

A venit momentul să rezolvi nişte conflicte mai vechi cu un prieten. Ştii că nu vă puteţi evita la nesfârşit, motiv pentru care decizi să deschizi discuţia şi să tratezi subiectul cu mai multă înţelegere.

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 13-14 octombrie