x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 14-15 ianuarie 2017

Horoscop de weekend, 14-15 ianuarie 2017

13 Ian 2017   •   19:50
Horoscop de weekend, 14-15 ianuarie 2017

Berbec

Acceptă pe cineva în viaţa ta şi lasă-l să îţi arate tot ce ai ratat în ultimul timp. Nu ai niciun motiv să opui rezistenţă ideilor şi posibilităţilor noi care apar. Nu ai nimic de pierdut. În plus, de cele mai multe ori ai renunțat la tine în favoarea altor persoane. E timpul să te ocupi doar de tine.

Taur

Îţi vin în minte idei pentru planuri măreţe, dar prea multă informaţie s-ar putea să te confuzeze. Nu te aştepta să înţelegi totul deodată. Ai două zile la dispoziție pentru reflecta asupra unor decizii. Vremea de afară va fi perfectă pentru a sta în casă, așa că nu îți face griji.

Gemeni

Schimbările climatice te afectează şi vezi lumea cu alţi ochi. Începi să conştientizezi oportunităţi pe care le-ai ignorat la început, să prețuiești mai mult ceea ce ai, să apreciezi lucrurile simple care dau sens vieții și cum, de fapt, viața ta este minunată.

Rac

Vrei să laşi trecutul în spate şi să înveţi din greşeli. Vei așterne pe hârtie gânduri, sentimente, emoții pentru a te descărca de ele, pentru a le lăsa acolo și pentru a nu te uita în urmă. Dezamăgirile de care ai avut parte recent vor începe să dispară treptat, o dată ce alte persoane intră în viaţa ta.

Leu

Generozitatea şi calmul sunt caracteristicile care te definesc în zilele următoare, pentru că reiei discuţii aprinse din trecut, dar acum eşti mai răbdător şi ai mai multe informații. Vei invita persoanele respective la tine acasă și vei face un loc foarte primitor, călduros, gata pentru un weekend grozav.

Fecioară

Optimismul respinge orice simţ al realităţii şi poţi cădea într-o capcană, pentru că insiști pe niște lucruri care nu sunt adevărate. Nu vei avea dreptate și nu certa dacă nu ai argumente. Împărtăşeşte gândurile cu cineva ca să-ţi fie mai uşor, ca să fii mai ancorat în realitate.

Balanţă

Precum nativul Leu, ai abilitatea de a reduce complexitatea discuţiilor pe un subiect sensibil, în conversaţii cu un final fericit. Nu erai sigur că deții această calitate, dar o vei descoperi și tu, și apropiații tăi în zilele următoare.

Scorpion

Dacă aşteptai momentul perfect pentru a susţine convingerile în faţa celorlalţi, acum e momentul. Gândește-te la planurile tale și ale prietenilor în aceste zile și vei vedea că sâmbătă seara, sau duminică după-amiaza veți fi toți împreună, ocazia perfectă pentru tine.

Săgetător

Planurile de viitor le poţi schimba numai dacă îţi schimbi atitudinea şi visurile de pe termen lung. Ai grijă că o încredere prea mare de sine se poate transforma în aroganţă. Fii mai atent în această privință și analizează-ți comportamentul săptămâna viitoare.

Capricorn

Eşti copleşit de speculaţiile legate de potenţialul carierei tale. Te poţi simţi puţin ciudat la început, pentru că acest lucru ți se pare imposibil și nu crezi pe nime. Vei vedea că dacă îţi forţezi limitele, vei avea de câştigat mai târziu.

Vărsător

Ca şi Racii, renunţi la ultimele urme de nesiguranţă şi încredere în tine. Vezi totul mult mai clar şi ştii pe ce cale să mergi pentru a ajunge la succes. Te poți relaxa liniștit pentru a începe săptămâna plin de energie. Plimbări, filme, ieșiri în oraș, muzică, fă orice te face fericit.

Peşti

Se pare că o iei pe urmele celorlalte zodii de apă. Adopţi idei noi, creative şi le laşi pe cele vechi în urmă, iar entuziasmul tău îi convinge şi pe ceilalţi. Vei avea un sfârșit de săptămână în care îmbini utilul cu plăcutul și nu vei simți nicio secundă că muncești din greu.

 

 

×