x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 14 - 15 martie. Balanțele pun accent pe dezvoltare personală

Horoscop de weekend, 14 - 15 martie. Balanțele pun accent pe dezvoltare personală

13 Mar 2020   •   11:40
Horoscop de weekend, 14 - 15 martie. Balanțele pun accent pe dezvoltare personală
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Romantismul te caracterizează în acest weekend. Astfel, petreci timp alături de partenerul de cuplu și vă bucurați de intimitate. În plus, reușești să te ocupi și de pasiunile pe care le ai.

Taur

În acest weekend este posibil să îți vină o idee de afaceri. Asta, în combinație cu determinarea de care dai dovată, te poate ajuta să îți schimbi perspectivele pe care le ai în ceea ce privește viitorul.

Gemeni

Muncești mult în acest weekend, pentru că îți dorești să îți atingi obiectivele pe plan profesional. Pe de altă parte, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să ai timp și pentru tine.

 

Citește și Horoscop săptămânal, 16 - 22 martie. Gemenii se concentrează pe carieră

 

Rac

Nu reușești să îți controlezi emoțiile așa cum îți dorești și de aceea este posibil să reacționezi impulsiv în relație cu cei din jur. Încearcă să discuți cu cineva în care ai încredere.

Leu

Petreci timp alături de familie și, în plus, reușești să te ocupi și de unele treburi casnice pe care le-ai cam ignorat în ultima vreme. Ai parte de un weekend productiv care îți încarcă bateriile pentru o nouă săptămână.

Fecioară

În acest weekend te concentrezi pe tot ce înseamnă studiu. Vrei să înveți o mulțime de lucruri despre un domeniu care te interesează, iar în acest weekend găsești determinarea necesară pentru a face asta.

Balanță

Iei o pauză de la toată agitația cu care te-ai confruntat de-a lungul săptămânii și îți acorzi puțin timp pentru tine. Astfel, în acest weekend te ocupi doar de lucrurile care țin de dezvoltare personală.

Scorpion

Începi să ai mai multă încredere în tine și să privești cu mai mult optimism spre viitor. În acest weekend petreci mare parte din timp singur și te gândești la aspirațiile pe care le ai.

Săgetător

Ești cu capul în nori. În acest weekend te gândești la pasiunile pe care le ai și la modul în care poți să le transformi în surse de venit. Îți dorești din ce în ce mai mult să fii propriul tău șef.

Capricorn

În acest weekend petreci timp alături de prietenii buni pe care îi ai și vă amintiți de toate momentele prin care ați trecut împreună. Acest weekend este despre nostalgie și regăsire.

Vărsător

Te gândești mult la carieră, așa că weekendul acesta nu are nimic de-a face cu relaxarea. Încerci să îți organizezi mai bine timpul și îți faci o listă de priorități în această direcție.

Pești

Vrei să scapi de rutină și să cunoști culturi noi. Nu este momentul potrivit pentru călătorii, însă o lectură bună îți poate satisface pentru moment această poftă de cunoaștere. În acest weekend petreci timp alături de partenerul de cuplu.

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend horoscop