x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 14 - 15 septembrie. Gemenii preiau rolul psihologului în relație cu un prieten

Horoscop de weekend, 14 - 15 septembrie. Gemenii preiau rolul psihologului în relație cu un prieten

13 Sep 2019   •   10:59
Horoscop de weekend, 14 - 15 septembrie. Gemenii preiau rolul psihologului în relație cu un prieten

Berbec

Energia pozitivă este prezentă cu tine pe tot parcursul weekendului. Te bucuri de timp de calitate petrecut cu persoana iubită și, în plus, reușești să acorzi atenție și casei.

Taur

Romantismul te caracterizează în acest weekend, iar acest lucru nu se referă doar la partenerul de cuplu, ci în primul rând la pasiunile pe care le ai și la devotamentul pe care îl prezinți când vine vorba de ele.

Gemeni

Cunoști oameni noi în acest weekend și reușești să fii un prieten special pentru o anumită persoană. Oferi sfaturi care vor ajuta această persoană din viața ta să treacă peste o etapă dificilă.

Rac

Înveți ce înseamnă munca în echipă. Te concentrezi asupra unui subiect care înseamnă mult pentru tine și reușești să duci la bun sfârșit un proiect pe care l-ai tot amânat din lipsă de timp.

Leu

Înveți să comunici eficient, iar acest lucru te ajută atât atunci când vine vorba de relația sentimentală, cât și atunci când vine vorba de interacțiunile pe care le ai cu oameni noi din viața ta.

Fecioară

Vrei să scapi de rutină, astfel încât în acest weekend iei o pauză de la tot ce înseamnă responsabilități și te concentrezi pe lucrurile care țin de relaxare. Este posibil să faci o excursie în afara orașului.

Balanță

Te bucuri de pasiune în relația de cuplu și, mai mult, reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să poți să petreci timp și cu prietenii. Ești în centrul atenției indiferent de grupul în care te afli.

Scorpion

Simți că poți să faci orice îți pui în cap, iar acest nou mod de a gândi te ajută să duci la bun sfârșit orice proiect ai. În plus, reușești în cele din urmă să acorzi timp și reconectării cu propria persoană.

Săgetător

Ai o mulțime de planuri pentru acest weekend, însă încearcă să fii deschis și atunci când vine vorba de spontaneitate. Petreci mult timp alături de persoanele importante din viața ta.

Capricorn

Nu iei nicio pauză de la muncă, iar acest lucru se dovedește a fi cu adevărat extenuant. În plus, ai început să neglijezi partenerul de cuplu și, prin urmare, este posibil să apară unele conflicte.

Vărsător

Intri în contact cu o persoană diferită cu care te conectezi la un nivel foarte profund. Poate fi vorba de o persoană dintr-o altă cultuă sau cu o altă perspectivă spirituală.

Pești

Muncești din greu pentru visul tău și primești ajutor din partea partenerul de cuplu. Faptul că vezi cât sprijin te face să ai mai multă încredere în propria persoană și să nu renunți la aspirațiile pe care le ai.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 14-15 septembrie