x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 15 - 16 decembrie. Racii învaţă lucruri noi

Horoscop de weekend, 15 - 16 decembrie. Racii învaţă lucruri noi

14 Dec 2018   •   13:30
Horoscop de weekend, 15 - 16 decembrie. Racii învaţă lucruri noi
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Curajul este prezent în acest weekend, motiv pentru care ar fi păcat să îţi petreci timpul în casă. Vrei să pleci într-o scurtă aventură cu persoana iubită.

Taur

Îţi petreci weekendul alături de o persoană specială din viaţa ta. Tot acest timp de calitate te ajută să îţi încarci bateriile pentru o nouă săptămână. În plus, discuţiile pe care le aveţi te scapă de vulnerabilităţi.

Gemeni

Ar putea să existe un conflict minor cu partenerul de viaţă. Comunicarea este soluţia, iar dacă acorzi suficient timp pentru a discuta despre ce îţi doreşti de la viitor, totul se va rezolva.

Rac

Vrei să înveţi lucruri noi, iar toată energia ta se îndrepată în această direcţie, în weekend. Petreci mult timp de unul singur, citind sau pur şi simplu gândindu-te la viitor.

Leu

Te distrezi cât de mult poţi, dar reuşeşti să îţi pui şi ordine în gânduri când vine vorba de viitor. Ştii ce ai de făcut, ştii care e următoarea mişcare, iar veştile bune pe care le-ai primit te încarcă cu energie.

Fecioară

Petreci timp cu familia. În acest weekend, îţi acorzi toată atenţia familiei. Discuţi cu aceste persoane importante din viaţa ta despre tot ce îţi trece prin minte şi ajungi să îi apreciezi mai mult.

Balanţă

Ai o mulţime de idei de pe urma cărora poţi câştiga venituri importante, însă dacă rămân în capul tău nu o să producă niciun efect. În weekendul acesta începi să pui pe foaie planuri de lucru concrete.

Scorpion

Simţi nevoia să faci nişte cumpărături, însă ar fi bine să îţi stăpâneşti acest impuls deloc raţional. În acest weekend înveţi că a fi cumpătat aduce mai multe beneficii decât a face cumpărături impulsive.

Săgetător

Te simţi bine şi preferi să păstrezi această stare de relaxare. Vrei să stai în propria locuinţă, pentru a te bucura de linişte. Petreci mare parte din timp în vârful patului, cu o carte bună sau un film la fel de bun.

Capricon

Vrei să te relaxezi, dar vrei să încerci şi lucruri noi. Cea mai bună idee ar fi să petreci timp în casă, alături de persoana iubită, şi să încerci nişte yoga. Relaxarea va apărea.

Vărsător

Petreci mare parte din timp cu prietenii şi discutaţi despre tot ce vă trece prin minte. Vă faceţi planuri de viitor sau pur şi simplu staţi la un film. Compania asta plăcută te bucură enorm.

Peşti

Nu eşti în dispoziţia necesară pentru a petrece timp cu oamenii. Vrei să le acorzi ajutorul tău, dacă este cazul, însă acest lucru nu te-ar bucura. Vrei să petreci timp singur pentru a-ţi pune ordine în gânduri.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 15-16 decembrie