x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 15-16 septembrie. Gemenii sunt atraşi de mister

Horoscop de weekend, 15-16 septembrie. Gemenii sunt atraşi de mister

14 Sep 2018   •   12:00
Horoscop de weekend, 15-16 septembrie. Gemenii sunt atraşi de mister

Berbec

Ştii cum să te porţi cu oamenii din jurul tău, în special dacă vine vorba de obţinerea unui loc de muncă mai bine plătit. Eşti un bun comunicator, iar acest lucru te plasează în centrul atenţiei.

Taur

Îţi iei pasiunile şi activităţile preferate foarte în serios, aşa că timpul liber din acest weekend îl îndrepţi în această direcţie. Îţi doreşti din ce în ce mai mult să te poţi întreţine din pasiunile tale.

Gemeni

Nu este nimic care îţi atrage mai mult atenţia decât misterul, aşa că acest weekendul îl dedici necunoscutului. Părăseşti oraşul în căutarea adrenalinei şi a unor peisaje noi.

Rac

Reuşeşti să îţi alegi cuvintele într-un mod ideal, aşa că nu există nicio persoană căreia să nu-i atragi atenţia. Acum este momentul ideal să ai o discuţie importantă cu persoana iubită.

Leu

Îţi concentrezi atenţia asupra banilor. Vrei să ajungi în punctul în care nu va mai fi nevoie să calculezi fiecare leu pentru a putea să pleci în călătoriile pe care ţi le doreşti. Munceşti din greu!

Fecioară

Vrei să ştii absolut totul despre partenerul de viaţă sau despre persoana de care te simţi atras, iar acest lucru implică unele investigaţii. Nu ar fi mai bine să laşi lucrurile să decurgă de la sine?

Balanţă

Nu îţi doreşti compania nimănui. Vrei să petreci timp de unul singur, alături de activităţile tale preferate, departe de agitaţie şi rutină. Te bucuri de relaxare şi de linişte, ceea ce nu ai mai făcut de mult timp.

Scorpion

Puni la cale o excursie de ultim moment, alături de cei mai dragi oameni din viaţa ta. Vă bucuraţi de spontaneitate şi de timpul liber, aşa că weekendul se anunţă a fi unul reuşit.

Săgetător

Înainte să te laşi prins în activităţile de weekend, ar fi bine să îţi concentrezi atenţia asupra responsabilităţilor pe care le ai. Încearcă să nu mai amâni discuţia cu superiorul de la locul de muncă.

Capricorn

Cu cât înveţi mai mult, cu atât vrei să acumulezi tot mai multă informaţie, din tot mai multe domenii. Educaţia capătă o importanţă din ce în ce mai mare în viaţa ta.

Vărsător

Emoţiile pe care le experimentezi sunt destul de intense, iar cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să le îndrepţi spre zona artistică. Cu puţin efort, weekendul tău va fi unul foarte productiv.

Peşti

Ţi se pare simplu să citeşti printre rânduri, astfel oamenii din jurul tău nu au cum să-ţi ascundă nimic. Reuşeşti să-ţi dai seama ce lucruri îi supără şi te implici în rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 15-16 septembrie