x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 17/18 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 17/18 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

17 Mai 2014   •   07:58
Horoscop de weekend, 17/18 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Este rost de intalniri cu multa lume, fie in cadru oficial la serviciu, fie acasa cu rude si apropiati la vreo sindrofie. Avalansa de situatii in care se pare ca vei fi protagonist iti poate aduce laude si aprecieri bine meritate din partea celorlalti. Totusi vor exista si voci care te vor critica, observandu-ti atent fiecare gest sau cuvant. Fii prudent in toate si mai ales vorbeste doar atunci cand ai ocazia potrivita.

Taur
Sunt momente favorabile pentru rafinarea mentalului, activitati culturale si discutii cu persoane bine instruite in filozofia vietii cotidiene. De asemenea iti poti alcatui planuri de calatorii in strainatate, chiar daca, deocamdata, vor ramane la stadiul de planuri. Largeste-ti bagajul informational fie participand la cursuri de weekend, fie studiind o tema care iti este necesara atat pentru dezvoltarea personala, cat si pentru cea profesionala.

Gemeni
Esti preocupat de resursele materiale comune cu un partener de viata, de afaceri sau cu rudele. Posibil sa constati ca tu cheltuiesti mai mult pe serviciile comune cu ceilalti, iar acestia doar profita de agoniseala ta. Hiba este doar la tine, pentru ca tu esti cel care trebuie sa isi schimbe perceptia despre banii si bunurile comune cu altii. Pe de alta parte, straduieste-te sa intelegi situatiile de viata in care te afli, dincolo de aparente.

Rac
Relatiile parteneriale te vor solicita mult zilele acestea. Este bine sa iti sustii punctele de vedere, dar sa tii cont si de parerile altora. Este mai dificil in perioada pe care o traversam sa fii foarte atent la relatiile cu ceilalti, dar macar atunci cand acestia iti solicita aportul, fii pe faza si da-ti toata silinta ca lucrurile sa iasa bine. Chiar daca provocarile parteneriale sunt accentuate, cu putin efort si bunavointa te vei descurca excelent.

Leu
Chiar daca este weekend, gandurile si eforturile tale se indreapta tot spre activitatile de la locul de munca. Totusi energia vitala este scazuta si sporul pe care ti-l doresti in rezolvarea celor propuse se manifesta in salturi. Detaseaza-te, ai rabdare si ocupa-te doar de prioritati atat cat poti. Hraneste-te sanatos, foloseste remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale de spirit si inconjoara-te de oameni dragi si veseli.

Fecioara
Tot ce tine de relatia cu persoana iubita sau relatia cu copiii este rascolit la finalul acestei saptamani. Sunt posibile discutii aprinse, insa tu esti cel care trebuie sa isi modifice perceptia vizavi de iubire si implicatiile ei. Este bine sa acorzi mai multa libertate de miscare celor dragi, chiar daca la prima vedere te deranjeaza atitudinile, reactiile sau actiunile lor. Bucura-te de tot ce iti ofera viata, pentru ca toate au un rost minunat pentru evolutia ta.

Balanta
Se pare ca te asteapta multe treburi domestice. Este nevoie sa te ocupi pe indelete de nevoile membrilor familiei, dar si de ingrijirea spatiului in care locuiesti. Totusi mocnesc conflicte in sfera domestica, de aceea fii prudent. Bine ar fi sa iti controlezi starile si felul in care relationezi cu ceilalti, deoarece risti sa strici situatii viabile. Organizeaza intalniri surpriza cu cei dragi sau viziteaza locurile natale. O discutie cu o ruda iti aduce informatii importante despre patrimoniul familiei. 

Scorpion
Se intrezaresc intalniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Mai mult se vor rediscuta teme mai vechi care acum se pot lamuri pe deplin. Pe de alta parte, informatiile vehiculate in preajma ta zilele acestea te vor ajuta mult in domeniul profesional. Insa, mentalul cotidian iti este rascolit si subiectiv. Ofera sfaturi doar la cererea expresa a celorlalti. Daca esti nevoit sa caltoresti, fii prudent si ia-ti masurile de siguranta potrivite.

Sagetator
Esti preocupat de veniturile pe care le obtii din activitatea profesionala. Pe de o parte poti primi bani, bunuri sau favoruri de la locul de munca. Insa, pe de alta parte primesti si informatii ingrijoratoare vizavi de situatia financiara serviciului in care activezi. Este o perioada austera, iar provocarea consta in a invata sa traiesti cu bani putini. Reorienteaza-ti bugetul si cheltuieste strictul necesar. 

Capricorn
Finalul acestei saptamani te predispune la stari de spirit fluctuante. Emotivitatea este la cote mari, de aceea fii prudent si controleaza-ti reactiile. Cel mai bine ar fi sa te gandesti pe indelete ce anume trebuie imbunatatit in viata ta si sa cauti solutii viabile in acest sens. O discutie cu un prieten apropiat te poate linisti si totodata lamuri vizavi de pasii importanti pe care ar trebui sa-i faci de acum incolo, astfel incat sa iti fie bine din toate punctele de vedere.

Varsator
Dorinta de interiorizare este foarte accentuata zilele acestea si bine ar fi sa ii dai curs. Detaseaza-te de tumultul cotidian si stai de vorba cu tine insuti. Vei afla lucruri interesante si importante despre tine. Pe de alta parte, o reevaluare a situatiilor de viata in care te afli este bine venita si te ajuta sa le vezi obiectiv. Rezerva-ti momente de odihna, meditatie in locuri sfinte si plimbari in natura. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului osos si articular.

Pesti
Se intrezaresc intalniri si dialoguri importante cu prietenii. Totusi ai putea constata ca aceste relatii nu mai sunt ce au fost odata. Din cand in cand, astrele te provoaca sa iti schimbi felul in care privesti prietenia si implicatiile ei. De asemenea, nici protectorii sau sustinatorii parca nu mai au acelasi farmec si iti inspira din ce in ce mai putina incredere. De aceea pastreaza o echidistanta fata de toata lumea si cand ai nevoie de sfaturi, asculta-ti vocea interioara.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×