x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 17 - 18 martie. Berbecii sunt copleşiţi de frică

Horoscop de weekend, 17 - 18 martie. Berbecii sunt copleşiţi de frică

16 Mar 2018   •   19:00
Horoscop de weekend, 17 - 18 martie. Berbecii sunt copleşiţi de frică

Berbec

Rebeliunea şi frica iraţională merg mână-n mână în aceast weekend. Eşti pranoic şi nu analizezi lucrurile aşa cum trebuie. În plus, te laşi influenţat uşor, iar acest lucru te va arunca în conflicte cu oamenii importanţi din viaţa ta.

Taur

Ai de-a face cu un conflict cu un prieten bun. Fie că este vorba de un conflict referitor la bani sau de un conflict izbucnit din lipsă de sprijin, acesta vă ameninţă prietenia. Trebuie să renunţi la ideea că prietenul tău îţi datorează ceva.

Gemeni

Te afli într-o competiţie constantă cu toţi cei din jurul tău şi, indiferent de ce faci, simţi că cineva îşi doreşte să ţi-o ia înainte. Este bine să fii o persoană competitivă, însă toate aceste competiţii pe care ţi le creionezi în minte nu te ajută prea mult.

Rac

Refuzi să faci lucrurile aşa cum ţi se pune. În acest weekend, eşti plin de creativitate, motiv pentru care îţi doreşti să improvizezi la nesfârşit. Spre sfârşitul weekendului, te simţi din ce în ce mai agitat. Încearcă să vorbeşti cu o persoană dragă ţie.

Leu

Dacă nu reuşeşti din prima, nu renunţa. Eşti un etalon al ambiţiei, iar faptul că nu au ieşit lucrurile exact aşa cum îţi doreai, nu înseamnă că nu vei reuşi să obţii ceea ce îţi doreşti. Îţi doreşti să fii înconjurat de prieteni faţă de care poţi să fii tu însuţi.

Fecioară

Fie că eşti singur sau într-o relaţie, suferi din cauza unor probleme sentimentale. O mare parte a problemei este dată de dorinţa ta de a face lucrurile aşa cum îţi doreşti tu. Încearcă să renunţi la orgoliul ăsta şi să înveţi să faci compromisuri.

Balanţă

Furia ta poate fi în întregime justificată. În orice caz, încearcă să te linişteşti, căci toată această stare de spirit pe care o ai poate duce la probleme de sănătate. În ultima parte a weekendului, apar veşti bune de care te bucuri în întregime.

Scorpion

Te-ai săturat să tot laşi de la tine în faţa altora, căci simţi că lumea chiar nu îţi apreciază eforturile. În acest weekend, petreci timp singur şi te bucuri de linişte. Vrei să îţi selectezi mai bine oamenii din jurul tău, dar vrei şi o pauză de la toată agitaţia.

Săgetător

Încearcă să fii mai răbdător, toată graba asta pe care o manifeşti nu te va ajuta cu nimic. Nu contează prin ce probleme treci, atâta timp cât le laşi să te consume. Nu este nevoie să amplifici problemele cu care te confrunţi.

Capricorn

Nimănui nu-i place atitudinea ta agresivă. Dacă ai o problemă cu cineva, vorbeşte deschis despre asta şi lasă-l să îţi cunoacă perspectiva. Lucrurile nu se vor rezolva de la tine, iar atitutdinea de superioritate nu te ajută sub nicio formă.

Vărsător

Ai nişte probleme cu banii, motiv pentru care ar fi înţelept să renunţi la toate cheltuielile astea fără rost. Nu te panica, este posibil să apară o oportunitate de promovare la locul de muncă. Acest lucru poate însemna atât un câştig financiar mai mare, cât şi o autoritate mai mare.

Peşti

Ai muncit mult în ultima perioadă, iar acest weekend este doar despre relaxare. Îţi doreşti să petreci timp în casă, singur şi să ai liniştea de care ai atât de multă nevoie. Încearcă să socializezi mai mult, căci te va ajuta să te relaxezi.

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend sfarsit de saptamana